För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nu startar säsong 3 av House of Cards på Netflix

Så maximerar du ditt TiVo-tittande

Visste du att du utöver ditt vanliga tv-utbud även kan få tillgång till Netflix och säsong 3 av House of Cards direkt via TiVo? Eller vad sägs om att kunna se de populära amerikanska och brittiska play-tjänsterna ABC Studios och Cirkus?

Visste du att du utöver ditt vanliga tv-utbud även kan få tillgång till Netflix och säsong 3 av House of Cards direkt via TiVo? Eller vad sägs om att kunna se de populära amerikanska och brittiska play-tjänsterna ABC Studios och Cirkus?

På fredag den 27 februari är väntan äntligen över för alla trogna House of Cards-fans då det är premiär för hela tredje säsongen på Netflix. För att se alla nya 13 avsnitt startar du Netflix-appen i din TiVo-box och loggar in med ditt Netflix-konto.

För att komma åt material från Netflix använder du TiVo-boxens sökfunktion eller startar Netflix-appen direkt i boxen. Där kan du logga in i tjänsten med ditt Netflix-konto. Första gången du använder Netflix via TiVo-boxen, loggar du in med dina Netflix-kontouppgifter. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller via Netflix. Första månaden med Netflix är gratis.

Fler tips på innehåll du inte vill missa

Med Play-tjänster som Cirkus och ABC Studios kan du frossa i hela säsonger av serier när det passar dig. Cirkus erbjuder hela säsonger av det bästa från brittisk tv. Där hittar du tittarfavoriter som Vera, Shetland, Unge kommissarie Morse, The Village, Miss Fisher’s Murder Mysteries, En callgirls dagbok, Poirot, Morden i Midsomer, I mördarens spår och Death Comes to Pemberly.

Med play-tjänsten ABC Studios kan du se populära och hela säsonger av amerikanska serier som Desperate Housewives, Trophy Wife, Marvels Angels of S.H.I.E.L.D, Revenge, Mistresses (kommer i mars) och Devious Maids (kommer i mars).

Andra smarta tips

För att få ut så mycket som möjligt av din TiVo finns det dessutom några enkla funktioner som du kan använda:

1) Skapa Önskelistor. Om du till exempel gillar en specifik filmregissör, kan du skriva in den personen namn i en önskelista.

2) Serieinspelning är precis vad det låter: TiVo kan spela in hela säsonger av dina favoritserier. Så här gör du!

3) Med vår Play & Filmbutik kan du pausa, spola fram och tillbaka, och se allt Play-material helt reklamfritt. Play ingår utan extra kostnad för de tv-kanaler som erbjuder Play-tjänsten. Du kan självklart även hyra film genom din TiVo.

4) Den smarta sökfunktionen Smartsök låter dig söka på program, filmer, skådespelare, regissörer och mycket mer. Allt på samma ställe!

5) Genom att använda Favoritlista bestämmer du enkelt själv vilka tv-kanaler som ska visas i tv-guiden. Så här gör du!

6) De TiVo-tips (program och filmer) TiVo föreslår dig sker med utgångspunkt från vad du tittar på, vad du har spelat in och från dina Gilla-tryckningar med Tum-knapparna.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter