Marvels Daredevil säsong 2 har premiär på Netflix

Säsong 2 av Marvel's Daredevil i Netflix

Har du abstinens efter superhjältar? Lugn – på fredag 18 mars har den hett efterlängtade andra säsongen av Marvel’s Daredevil exklusiv premiär på Netflix!

Marvel’s Daredevil kretsar kring advokaten Matt Murdock, som mister synen som barn och därför fått sina övriga sinnen förstärkta. Serien utspelar sig i stadsdelen Hell’s Kitchen på Manhattan i New York, där Matt jobbar som advokat på dagarna. På nätterna byter han dock skepnad när han som den brottsbekämpande superhjälten Daredevil får användning av sina speciella förmågor.

Återse kända ansikten

Precis som i första säsongen så spelar Charlie Cox huvudrollen som Daredevil. Vi får också återse andra kända ansikten såsom Vincent D’Onofrio som Wilson Fisk, och Rosario Dawson som Claire Temple.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=hfWddN3jTC4

Frossa i Daredevil

Från och med fredag 18 mars är hela andra säsongen av Marvel’s Daredevil tillgänglig på Netflix. Och har du missat första säsongen så finns den såklart också på Netflix!

Så ser du Netflix i din TiVo

För att se alla serier och filmer som finns i Netflix använder du TiVo-boxens sökfunktion eller startar Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina kontouppgifter för Netflix. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

Visa fler nyheter

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter