För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Marvels Daredevil säsong 2 har premiär på Netflix

Säsong 2 av Marvel's Daredevil i Netflix

Har du abstinens efter superhjältar? Lugn – på fredag 18 mars har den hett efterlängtade andra säsongen av Marvel’s Daredevil exklusiv premiär på Netflix!

Marvel’s Daredevil kretsar kring advokaten Matt Murdock, som mister synen som barn och därför fått sina övriga sinnen förstärkta. Serien utspelar sig i stadsdelen Hell’s Kitchen på Manhattan i New York, där Matt jobbar som advokat på dagarna. På nätterna byter han dock skepnad när han som den brottsbekämpande superhjälten Daredevil får användning av sina speciella förmågor.

Återse kända ansikten

Precis som i första säsongen så spelar Charlie Cox huvudrollen som Daredevil. Vi får också återse andra kända ansikten såsom Vincent D’Onofrio som Wilson Fisk, och Rosario Dawson som Claire Temple.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=hfWddN3jTC4

Frossa i Daredevil

Från och med fredag 18 mars är hela andra säsongen av Marvel’s Daredevil tillgänglig på Netflix. Och har du missat första säsongen så finns den såklart också på Netflix!

Så ser du Netflix i din TiVo

För att se alla serier och filmer som finns i Netflix använder du TiVo-boxens sökfunktion eller startar Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina kontouppgifter för Netflix. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

Visa fler nyheter

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer