Säsongspremiär för Modern Family på Fox

Söndag 4 februari gör den stora, blandade och bullriga klanen Pritchett-Dunphy-Tucker entré på Fox, med den nionde säsongen av succéserien.

Åren går och barnen växer upp och blir stora även för de moderna familjerna. I nionde säsongen har Glorias son Manny börjat på college och utforskar världen på sina egna villkor. Claire och Phils son Luke går på gymnasiet, Alex lär sig hur man balanserar det akademiska med ett socialt liv medan Haley bor hemma och försöker göra någon slags karriär. Samtidigt är Mitchell och Cameron på väg in i de fruktade mellanskolåren med sin nyfikna och begåvade dotter Lily. Som upplagt för mycket vardagsdrama, konflikter och mycket humor.

Säsongspremiär med dubbelavsnitt!

Säsong 9, avsnitt 1

Jay tvingar familjen att spendera familjesemestern på en husbåt på sjön för att skapa minnen som kommer att vara länge efter att han är borta. Under tiden springer Mitchell på en gammal flirt, Cam får inte vara i solen och går runt i ett vitt lakan, Phil och Claire får åldersnoja och bestämmer sig för att bli lite äventyrliga… Allt medan barnen försöker hitta något kul att göra.

Säsong 9, avsnitt 2

Phil och Claire inser att Alex kan vara mer självförsörjande på college än de ger henne credit för. Manny är fast besluten att undvika ett tårfyllt adjö när han lämnar hemmet för college. Och Mitch kan oavsiktligt ha påskyndat en planerad renovering.

Embedded content: https://youtu.be/Cf5qu8tcXXI

När och hur ser du Modern Family?

Säsong 9 av succéserien sänds på söndagar 21.00 i Fox och Fox HD. Du ser avsnitten i din tv eller i Com Hem Play på webben eller i appen. Och skulle du missa ett avsnitt behöver du inte få panik! Alla avsnitt går att se igen inom sju dagar.

Fox i Com Hem Play