Se Alicia Vikander i The Light Between Oceans

Nu kan du hyra filmen The Light Between Oceans, ett gripande drama om barnlängtan när barnen aldrig kommer. Se Alicia Vikander och Michael Fassbender i den vackra och fängslande filmen.

Fyrvaktaren Tom Sherbourne och hans glädjestrålande och käcka Isabel lever tillsammans i äktenskaplig lycka på en avsides belägen, karg och oländig ö utanför Australiens kust. Men deras vindpinade värld kapsejsar när Isabel får veta att hon inte kan få barn.

En dag spolas en drivande livbåt iland på ön och i livbåten finns det en gråtande bebis. Dilemmat som paret ställs inför kommer att ge eko långt från ön och det både uppslukar och skakar om deras värld i denna passionerade berättelse om kärlek, hopp och ett ödesdigert val.

Ett vackert och välspelat drama där Alicia Vikander, en av Sveriges största kvinnliga skådespelare, briljerar i sin roll. Dramat baseras på succéboken med samma namn och i rollerna ser vi förutom Vikander, även Michael Fassbender och Rachel Weisz.

Så ser du filmen

Du hittar filmen under temat ”Premiärer” i Play & Film i TiVo. Det är enkelt att hyra film i TiVo! Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 timmar.