Se årets stora Oscarsvinnare La La Land

Upplev filmen som tog världen med storm och blev årets stora Oscarsvinnare med hela sex priser - La La Land!

I La La Land möter den förhoppningsfulla skådespelerskan Mia jazzpianisten Sebastian i en bilkö och sakta men säkert utvecklar de ett förhållande som får hela staden Los Angeles att sjunga och dansa.

Men kan Mias och Sebastians kärlek överleva deras stora ambitioner? Finns det överhuvudtaget plats för stormande kärlek när man försöker slå igenom i Hollywood?

La La Land är både klassisk och modern och kommer att lämna dig med en sång i hjärtat och ett leende på läpparna.

I huvudrollerna ser vi Ryan Gosling och Emma Stone.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=lwO8kqcqKxA

Rekordmånga statyetter

Filmen är är en hyllning till alla klassiska Hollywood-musikaler och till drömmarnas stad - Los Angeles. Den nominerades till fjorton Oscarsstatyetter och vann sex stycken: bästa regi, bästa kvinnliga huvudroll, bästa filmmusik, bästa sång, bästa scenograf och bästa foto.

Filmen slog också rekord i Golden Globe-galan med sju statyetter: bästa film, bästa regissör, bästa manliga huvudroll, bästa kvinnliga huvudroll, bästa manus, bästa filmmusik och bästa originalsång.

Här hittar du La La Land

Du hittar filmen under temat ”Premiärer” i Play & Film i TiVo.

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och hyrkostnaden betalar du på nästa faktura från Com Hem. När du hyrt filmen är den tillgänglig i 48 timmar.