Se Bamse i magiskt äventyr

Hyr den spännande Bamsefilmen "Bamse och häxans dotter" och träffa bland andra den lilla tjejen Lova, häxans dotter som lär oss hur viktigt det är att hjälpa varandra.

I ”Bamse och Häxans dotter” möter Bamse, Skalman och Lille Skutt en häxflicka som heter Lova. Lova har flyttat in tillsammans med sin mamma Hatiora i den mörka skogen alldeles intill Bamse och hans vänner.

Det som Lova önskar sig mest av allt är att få kompisar, för det är inte så lätt att vara dotter till en häxa. Samtidigt har Krösus Sork (världens girigaste sork) hittat guld i bävrarnas damm. För att kunna riva dammen och ta guldet lurar han Lova att trolla bort Bamse. Med Bamse förtrollad är det upp till alla barn att stoppa Krösus - och för att göra det så måste man vara sams.

Regissör för filmen är Christian Ryltenius och många av de tecknare som har gjort filmen ”Bamse och häxans dotter” jobbar även med Bamsetidningen. Kompositören Henrik Lörstad och Göteborgs Symfoniker har gjort filmmusiken.

Så ser du Bamse och häxans dotter

Du hittar filmen under Play & Film (knappen mitt på fjärrkontrollen) i TiVo. Sen går du till Film och Premiärer. Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 timmar.