För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Batman möter Superman

Se Batman möta Stålmannen

Nu kan du hyra superhjältefilmen "Batman v Superman: Dawn of Justice" i Play & Film i TiVo. Här möts Batman och Stålmannen för första gången.

Den här uppföljaren till filmen "Man of Steel" som kom för några år sedan, är en episk och visuell actionfilm som blivit en global succé. Den är regisserad av Zack Snyder och i huvudrollerna ser vi Henry Cavill som Superman och Ben Affleck som Batman. Andra medverkande är Gal Gadot som Wonder Woman, Jesse Eisenberg som Lex Luthor och Jeremy Irons som Alfred.

Av rädsla för vad den gudalika superhjälten Stålmannens ohämmade krafter kan leda till tar sig Gothams egen brottsbekämpare Batman an Metroplis högaktade hjälte. Samtidigt frågar sig världen vilken hjälte de faktiskt behöver, för medan den interna konflikten mellan två av jordens största superhjältar trappas upp, så hotas mänskligheten av en fara som världen aldrig någonsin har skådat.

Du hyr filmen genom att trycka på "Play & Film" mitt på fjärrkontrollen. Därefter går du till "Film" och vidare till "Premiärer". Mycket nöje!

Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016
Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.
Läs mer