Batman möter Superman

Se Batman möta Stålmannen

Nu kan du hyra superhjältefilmen "Batman v Superman: Dawn of Justice" i Play & Film i TiVo. Här möts Batman och Stålmannen för första gången.

Den här uppföljaren till filmen "Man of Steel" som kom för några år sedan, är en episk och visuell actionfilm som blivit en global succé. Den är regisserad av Zack Snyder och i huvudrollerna ser vi Henry Cavill som Superman och Ben Affleck som Batman. Andra medverkande är Gal Gadot som Wonder Woman, Jesse Eisenberg som Lex Luthor och Jeremy Irons som Alfred.

Av rädsla för vad den gudalika superhjälten Stålmannens ohämmade krafter kan leda till tar sig Gothams egen brottsbekämpare Batman an Metroplis högaktade hjälte. Samtidigt frågar sig världen vilken hjälte de faktiskt behöver, för medan den interna konflikten mellan två av jordens största superhjältar trappas upp, så hotas mänskligheten av en fara som världen aldrig någonsin har skådat.

Du hyr filmen genom att trycka på "Play & Film" mitt på fjärrkontrollen. Därefter går du till "Film" och vidare till "Premiärer". Mycket nöje!

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter