För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Batman möter Superman

Se Batman möta Stålmannen

Nu kan du hyra superhjältefilmen "Batman v Superman: Dawn of Justice" i Play & Film i TiVo. Här möts Batman och Stålmannen för första gången.

Den här uppföljaren till filmen "Man of Steel" som kom för några år sedan, är en episk och visuell actionfilm som blivit en global succé. Den är regisserad av Zack Snyder och i huvudrollerna ser vi Henry Cavill som Superman och Ben Affleck som Batman. Andra medverkande är Gal Gadot som Wonder Woman, Jesse Eisenberg som Lex Luthor och Jeremy Irons som Alfred.

Av rädsla för vad den gudalika superhjälten Stålmannens ohämmade krafter kan leda till tar sig Gothams egen brottsbekämpare Batman an Metroplis högaktade hjälte. Samtidigt frågar sig världen vilken hjälte de faktiskt behöver, för medan den interna konflikten mellan två av jordens största superhjältar trappas upp, så hotas mänskligheten av en fara som världen aldrig någonsin har skådat.

Du hyr filmen genom att trycka på "Play & Film" mitt på fjärrkontrollen. Därefter går du till "Film" och vidare till "Premiärer". Mycket nöje!

Klimatdokumentären Before the Flood

Världspremiär för Before the Flood

28 oktober 2016

Klockan 22.05 söndagen den 30 oktober är det världspremiär för klimatdokumentären Before the Flood med självaste Leonardo DiCaprio i huvudrollen. Du ser den på National Geographic.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer
Visa fler nyheter