Se bioaktuella filmer från tv-soffan

Se på biofilmerna där det passar dig. I samarbete med SF Anytime kan du nu streama bioaktuella The Invisible Man, The Hunt och Emma direkt från tv-soffan.
© 2020 Universal City Studios Productions LLLP. ALL RIGHTS RESERVED.

Som en följd av att minska spridningen av coronaviruset covid-19 tvingas många biografer runt om i Sverige hålla stängt. Därför släpper SF Anytime biofilmer som du kan se även utanför biosalongen. Just nu finns filmerna The invisible Man, The Hunt och Emma att hyra men fler filmer kan vara på ingång.

Varje biofilm kostar 189 kr att hyra och du behåller filmen i 48 timmar. Passa på att se din favorit tillsammans med vänner eller familj hemma i tv-soffan för samma pris som en vanlig biobiljett.

The Invisible Man

Fast i ett våldsamt och kontrollerande förhållande med en rik och briljant forskare, flyr Cecilia Kass en mörk natt och håller sig gömd med hjälp av sin syster, deras barndomsvän och hans tonårsdotter. Men när Cecilias våldsamma ex begår självmord och lämnar henne med en generös del av sin stora förmögenhet börjar hon misstänka att hans självmord var fejkat. När en rad kusliga sammanträffanden får dödliga konsekvenser och hotar de personer hon älskar mest, börjar Cecilia ifrågasätta sitt förnuft samtidigt som hon desperat försöker bevisa att hon verkligen blir jagad av någon som ingen kan se.

Genre: Skräck, sci-fi
Betyg på IMDB: 7,4

Hyr The Invisible Man i Comhem Play

The Hunt

Tolv främlingar vaknar upp i en glänta. De vet inte var de är eller hur de kom dit. De vet inte att de har valts ut... för ett mycket specifikt syfte... Jakten. I skuggan av en mörk konspirationsteori på internet samlas ett gäng elitister för första gången på en avlägsen herrgård för att jaga människor. Men deras stora plan är på väg att gå om intet eftersom en av de jagade, Crystal, vänder deras planer emot dem. Hon eliminerar dem, en efter en.

Genre: Thriller, action, skräck
Betyg på IMDB: 6,4

Hyr The Hunt i Comhem Play

Emma

Emma Woodhouse är en snygg, smart och rik - men rastlös - alfakvinna som saknar rivaler i sin hemstad där det inte händer så mycket. I denna sprakande satir om sociala klasser och det jobbiga med att växa upp, måste Emma navigera mellan missmatchade dejter och romantiska felsteg för att hitta kärleken… som varit där hela tiden.

Genre: Drama, komedi, romantik
Betyg på IMDB: 7,0

Hyr Emma i Comhem Play

Så enkelt hyr du film

I Comhem Play

Gå till comhemplay.se och logga in med mobilt bank-id eller med ditt kundnummer hos Com Hem. Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på comhemplay.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app som du kan ladda ner till din mobil, surfplatta eller Apple TV.

I Tv Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer det du vill se.