För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Blågula tjejer i F19-landslaget fotboll

Se F19-landslagets EM-final

F19-landslaget i fotboll stod för en strålande insats i semifinalen mot Tyskland och nu är det bara favoriterna Spanien som står i vägen för den åtråvärda EM-pokalen. Får vi se en ny stormatch på måndagkvällen och ett EM-guld för våra blågula tjejer?

Efter ett stabilt gruppspel och en urladdning mot Tyskland i semifinalen (7-5 efter straffar, 3-3 efter full tid och förlängning) har det nu äntligen blivit dags för EM-final i värmen nere i Israel. Idag måndagen den 27 juli klockan 18.30 ser du Sverige möta Spanien i den spännande finalen som avgör vilka som vinner hela EM-turneringen. Matchen visas i Eurosport och vill du se den i HD-kvalitet kan du välja Eurosport HD för extra skarpa detaljer.

Sverige-Spanien är lite av en repris från finalen 2012 när det var samma lag som möttes i Turkiet. Den gången blev det 1-0 till Sverige och vi får väl hoppas på ett liknande resultat ikväll. Visserligen står Spanien som favoriter och har imponerat hela vägen fram hit, men blågult har visat en enorm kampvilja och fina kollektiva insatser och kommer stå för rejält motstånd.

Så missa för allt i världen inte när urstarka forwarden Stina Blackstenius, tekniska kantspringaren Tove Almqvist, kloka innermittfältaren Michelle De Jong och målvaktshjälten Emma Holmgren drar med sig sina lagkamrater till nya framgångar! Heja Sverige!

Eurosport och Eurosport HD ingår i våra kanalpaket TiVo Max och TiVo Plus och kan även köpas separat som tillval.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter