Blågula tjejer i F19-landslaget fotboll

Se F19-landslagets EM-final

F19-landslaget i fotboll stod för en strålande insats i semifinalen mot Tyskland och nu är det bara favoriterna Spanien som står i vägen för den åtråvärda EM-pokalen. Får vi se en ny stormatch på måndagkvällen och ett EM-guld för våra blågula tjejer?

Efter ett stabilt gruppspel och en urladdning mot Tyskland i semifinalen (7-5 efter straffar, 3-3 efter full tid och förlängning) har det nu äntligen blivit dags för EM-final i värmen nere i Israel. Idag måndagen den 27 juli klockan 18.30 ser du Sverige möta Spanien i den spännande finalen som avgör vilka som vinner hela EM-turneringen. Matchen visas i Eurosport och vill du se den i HD-kvalitet kan du välja Eurosport HD för extra skarpa detaljer.

Sverige-Spanien är lite av en repris från finalen 2012 när det var samma lag som möttes i Turkiet. Den gången blev det 1-0 till Sverige och vi får väl hoppas på ett liknande resultat ikväll. Visserligen står Spanien som favoriter och har imponerat hela vägen fram hit, men blågult har visat en enorm kampvilja och fina kollektiva insatser och kommer stå för rejält motstånd.

Så missa för allt i världen inte när urstarka forwarden Stina Blackstenius, tekniska kantspringaren Tove Almqvist, kloka innermittfältaren Michelle De Jong och målvaktshjälten Emma Holmgren drar med sig sina lagkamrater till nya framgångar! Heja Sverige!

Eurosport och Eurosport HD ingår i våra kanalpaket TiVo Max och TiVo Plus och kan även köpas separat som tillval.

Frivisning av Disneys kanaler

30 september 2016

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter