Se succéfilmen om Ted Gärdestad

Nu kan du hyra filmen om Ted Gärdestad, en av Sveriges mest älskade artister och hans dramatiska, kontrastrika och alltför korta liv. Regisserad av Hannes Holm och med Adam Pålsson i huvudrollen.

Filmen Ted – för kärlekens skull är en berättelse om en av vår tids största kompositörer, hans orubbliga relation till brodern Kenneth, till musiken och till livet. Teds livsöde kom att beröra en hel nation. Hans musik har på många sätt definierat svensk pop, med genialiska texter av brodern Kenneth.

Ted Gärdestads makalösa genombrott saknar motstycke i svensk pophistoria. I början av 70-talet greps Sverige av total Ted-feber och hela landet fascinerades av hans glädje, energi, talang och fantastiska låtar. Över en natt blev han Sveriges första riktiga tonårsidol.

Filmen är regisserad av Hannes Holm och i rollerna ser vi bland andra Adam Pålsson, Peter Viitanen, Happy Jankell, Lotta Ramel, Maria Kulle, Johan Hedenberg och Jonas Karlsson.

Embedded content: https://youtu.be/LGvveoSAJGc

Så ser du Ted - För kärlekens skull

  • I din TiVo-box: Under Play & Film -> Premiärer
  • I Com Hem Play: Under Butik -> Premiärer
  • I din Tv-hub: Under hem -> Premiärer

Hyr även via comhemplay.se

Med Com Hem Play är ditt tv-tittande dessutom inte begränsat till tv-soffan. Nu kan du hyra film och serier via din laptop på comhemplay.se och titta via appen var du än befinner dig. Självklart kan du också hyra via din TiVo-box. Filmen finns tillgänglig i 48 timmar och kostar 49 kr.
Läs mer hur du hyr film i Com Hem Play.