För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Se film från filmfestivaler

Se filmer från festivaler

Filmfestivalen i Cannes fyller 70 år! Medan stjärnorna flockas på röda mattan på Franska rivieran, firar vi på Com Hem genom att tipsa om några festivalvinnande och nominerade filmer från 2014 och 2015.

Under temat "Dags för filmfestival" har vi samlat en rad höjdarfilmer från inte bara Cannes, utan även Berlin och Venedig. Där hittar du 45 år, ett brittiskt drama om livslång kärlek som efter 45 år börjar ifrågasättas. Du kan också se Jag är Ingrid, ett personligt porträtt av Ingrid Bergman, en viljestark och begåvad kvinna och en av världens riktigt stora filmstjärnor.

Andra filmer vi rekommenederar är det ryska dramat Leviatan om kampen mot en korrupt borgmästare, den episka Boyhood som följer en pojkes hela uppväxt och Wes Andersons bildsköna The Grand Budapest Hotel, lika speciell som hans andra filmer.

Varje film har skördat framgångar i festivaler ute i Europa. Du hittar dem - och många fler - i temat "Dags för filmfestival" som du kommer till via Play & Film / Film i din TiVo-box.

Om du inte har möjlighet att ta dig ner till rivieran kan du skapa ett helt eget evenemang hemma hos dig med film varje kväll. Riv av allihop under festivalveckan! Du vet att du vill - nu gör vi så att du Cannes.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer