Se film från filmfestivaler

Se filmer från festivaler

Filmfestivalen i Cannes fyller 70 år! Medan stjärnorna flockas på röda mattan på Franska rivieran, firar vi på Com Hem genom att tipsa om några festivalvinnande och nominerade filmer från 2014 och 2015.

Under temat "Dags för filmfestival" har vi samlat en rad höjdarfilmer från inte bara Cannes, utan även Berlin och Venedig. Där hittar du 45 år, ett brittiskt drama om livslång kärlek som efter 45 år börjar ifrågasättas. Du kan också se Jag är Ingrid, ett personligt porträtt av Ingrid Bergman, en viljestark och begåvad kvinna och en av världens riktigt stora filmstjärnor.

Andra filmer vi rekommenederar är det ryska dramat Leviatan om kampen mot en korrupt borgmästare, den episka Boyhood som följer en pojkes hela uppväxt och Wes Andersons bildsköna The Grand Budapest Hotel, lika speciell som hans andra filmer.

Varje film har skördat framgångar i festivaler ute i Europa. Du hittar dem - och många fler - i temat "Dags för filmfestival" som du kommer till via Play & Film / Film i din TiVo-box.

Om du inte har möjlighet att ta dig ner till rivieran kan du skapa ett helt eget evenemang hemma hos dig med film varje kväll. Riv av allihop under festivalveckan! Du vet att du vill - nu gör vi så att du Cannes.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter