Se Jude Law som påven

Nu kan du se Jude Law gestalta påven Pius XIII, den förste amerikanske påven, i dramaserien The Young Pope. Hela säsongen finns tillgänglig i playtjänsten Cirkus.

The Young Pope är historien om Pius XIII, född Lenny Belardo (Jude Law) – den förste amerikanske påven. Han är ung och charmig och utnämningen kan antas vara resultatet av en effektiv mediestrategi orkestrerad av kardinalkollegiet. Men samtidigt är Vatikanen en plats där Guds vilja alltid utgör kompass.

Pius XIII är en mystisk och motsägelsefull man – samtidigt slug och naiv, ironisk och pedantisk, gammaldags och nyskapande. Tvivel och melankoli samsas hos honom med beslutsvilja och hänsynslöshet. Pius XIII kämpar i ensamhet för att finna bilden av den Gud han kan skänka såväl mänskligheten som sig själv.

Den spännande dramaserien med Jude Law och Diane Keaton i huvudrollerna har regisserats av den Oscarbelönade filmskaparen Paolo Sorrentino och finns att streama från den 9 november.

Så ser du The Young Pope

Seriens samtliga 10 avsnitt finns tillgängliga i Cirkus playtjänst i Play & Film i TiVo och Com Hem Play. Cirkus är en playtjänst som ingår i våra abonnemang TV Guld och TV Silver, men kan även läggas till som en tillvalstjänst.