Se MARS före alla andra

När det nu är dags för den andra säsongen av MARS kan du som har playbiblioteket National Geographic+ se avsnitten en hel vecka innan de visas på tv. Dessutom kan du se hela den första säsongen.

Säsongspremiären för dramadokumentärserien MARS är söndagen den 11 november klockan 21.00 på kanalen National Geographic. Men redan nu kan du se hela den första säsongen och även det första avsnittet av säsong 2 i playbiblioteket National Geographic+, som du kan se både i Com Hem Play och med TiVo eller Tv Hub.

MARS är en häpnadsväckande dramadokumentärserie som kombinerar ett välskrivet drama med intervjuer med ledande vetenskapsmän och forskare. Kombinationen ger ytterligare en dimension till tanken på kolonisationen av en annan planet.

Embedded content: https://youtu.be/z-aqb_R3LFw

Så ser du MARS säsong 1

I playbiblioteket National Geopgraphic+ finns alla avsnitten från den första säsongen. Se MARS säsong 1 direkt i Com Hem Play. Du kan även få en sammanfattning här: MARS säsong 1 på fyra minuter.

Så ser du MARS säsong 2

Med National Geographic+ får du det senaste avsnittet en vecka innan det visas på kanalen National Geographic. Det första avsnittet ligger där redan nu och väntar på dig. Om du inte har tillgång till National Geographic+ får du vänta till söndagar klockan 21.00, då MARS visas på kanalen National Geographic.

Så ser du playbiblioteket National Geographic+

Playbiblioteket National Geographic+ ingår i abonnemanget TV Guld. Det ingår även i ComBo. I playbiblioteket hittar du inte bara MARS, utan även dokumentärer, naturprogram och populärvetenskapliga serier.

Så ser du kanalen National Geographic

Tv-kanalen National Geographic ingår i våra abonnemang TV Bas, TV Silver och TV Guld. HD-kanalen ligger på kanalplats 58 och versionen utan HD ser du på kanalplats 53.