Se matcher i Pay-per-view

När du ser matcher i Pay-per-view betalar du bara för den match du tittar på. Det enda du behöver är ett tv-abonnemang och en tv.

Du vet väl att alla som har digital-tv från Com Hem också har möjlighet att se enskilda matcher från Allsvenskan och Superettan i Pay-per-view? Det enda du behöver göra är att gå till Pay-per-view för att välja den match du vill se, följa instruktionerna och sen se matchen på din vanliga tv.

På söndag kan du till exempel se derbyt från Stockholm, där ett taggat Djurgården tar emot obesegrade Hammarby. Det lär slå gnistor om toppmötet på Tele2 Arena, där blåränderna nyligen har slagit svenska mästarna och Bajen just nu surfar på en enorm framgångsvåg. Ska avståndet mellan de båda lagen i tabellen minska eller öka efter söndagens drabbning?

Alla matcher från Allsvenskan finns tillgängliga i Pay-per-view, så om du vill se ännu bättre fotboll med ännu bättre lag är det möjligt att välja andra matcher med just ditt favoritlag. Bjud hem kompisarna till de matcher ni inte kan se på plats och få en upplevelse i HD hela kvällen, med förhoppningsvis närhet till både kylskåp och andra bekvämligheter.