För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Se oemotståndliga serier i nya playtjänsten ABC Studios

Nu kan du som är TiVo-kund ta del av en ny amerikansk playtjänst: ABC Studios. Se populära amerikanska serier som Criminal Minds, Castle, Perception och Scandal när det passar dig.

Nu kan du som är TiVo-kund ta del av en ny amerikansk playtjänst: ABC Studios. Se populära amerikanska serier som Criminal Minds, Castle, Perception och Scandal när det passar dig.

Ingår utan extra kostnad i TiVo Max

ABC Studios ingår utan extra kostnad för dig som har TiVo Max och finns dessutom tillgänglig att beställa för TiVo-abonnemangen Plus, Mellan och Bas. Priset är då 79 kronor i månaden utan bindning och 49 kronor i månaden med 6 månaders bindning.

Med ett ABC Studios-abonnemang kan du titta på innehåll både i TiVo-boxen och via appen Com Hem Play. Du når ABC Studios med fjärrkontrollen via Play & Filmbutik och Kanaler. Com Hem Play finns tillgänglig via datorn och som app för iOS och app för Android.

Så beställer du ABC Studios

På comhem.se beställer du ABC Studios som en tillvalstjänst eller ringer Kundservice på telefonnummer 90 222.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter