För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Se Sjuan frivisas

Nu har du chansen att följa nya säsongen av Hela Sverige Bakar och Dallas då vi frivisar Sjuan mellan 18 augusti och 28 september. Kanalen hittar du på kanalplats 7. Sjuan erbjuder svenskproducerade, underhållande och realitybaserade lifestyleprogram.

Nu har du chansen att följa nya säsongen av Hela Sverige Bakar och Dallas då vi frivisar Sjuan mellan 18 augusti och 28 september. Kanalen hittar du på kanalplats 7.

Sjuan erbjuder svenskproducerade, underhållande och realitybaserade lifestyleprogram. Här finns också de stora välkända engelskspråkiga serierna och filmerna. Bland annat kan nämnas

  • Hela Sverige Bakar (Premiär 28 aug 21:00)

  • Dallas (28 aug 22:00)

  • 112 på liv och död (1 sep 20:00)

  • Det okända (1 sep 21:00)

  • Spårlöst (7 sep 21:00)

Alla våra kunder med en digital mottagare kommer kunna se kanalen. Du behöver alltså inte vara betalande kund för att se kanalen. Det du behöver är en tv som är förberedd för Com Hem eller en digital box/mottagare kopplad till din tv.

Hittar du inte kanalen?

  1. Det flesta boxarna uppdateras automatiskt i stand by-läge. Fungerar inte det så gör TV/Box strömlös i 30 sekunder.
  2. Om boxen inte uppdateras efter att ha varit i stand by-läge kan du behöva göra en kanalsökning. Här finns information om hur man gör en kanalsökning på din digitalbox.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter