För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Se Sjuan frivisas

Nu har du chansen att följa nya säsongen av Hela Sverige Bakar och Dallas då vi frivisar Sjuan mellan 18 augusti och 28 september. Kanalen hittar du på kanalplats 7. Sjuan erbjuder svenskproducerade, underhållande och realitybaserade lifestyleprogram.

Nu har du chansen att följa nya säsongen av Hela Sverige Bakar och Dallas då vi frivisar Sjuan mellan 18 augusti och 28 september. Kanalen hittar du på kanalplats 7.

Sjuan erbjuder svenskproducerade, underhållande och realitybaserade lifestyleprogram. Här finns också de stora välkända engelskspråkiga serierna och filmerna. Bland annat kan nämnas

  • Hela Sverige Bakar (Premiär 28 aug 21:00)

  • Dallas (28 aug 22:00)

  • 112 på liv och död (1 sep 20:00)

  • Det okända (1 sep 21:00)

  • Spårlöst (7 sep 21:00)

Alla våra kunder med en digital mottagare kommer kunna se kanalen. Du behöver alltså inte vara betalande kund för att se kanalen. Det du behöver är en tv som är förberedd för Com Hem eller en digital box/mottagare kopplad till din tv.

Hittar du inte kanalen?

  1. Det flesta boxarna uppdateras automatiskt i stand by-läge. Fungerar inte det så gör TV/Box strömlös i 30 sekunder.
  2. Om boxen inte uppdateras efter att ha varit i stand by-läge kan du behöva göra en kanalsökning. Här finns information om hur man gör en kanalsökning på din digitalbox.
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer