Se Sjuan frivisas

Nu har du chansen att följa nya säsongen av Hela Sverige Bakar och Dallas då vi frivisar Sjuan mellan 18 augusti och 28 september. Kanalen hittar du på kanalplats 7. Sjuan erbjuder svenskproducerade, underhållande och realitybaserade lifestyleprogram.

Nu har du chansen att följa nya säsongen av Hela Sverige Bakar och Dallas då vi frivisar Sjuan mellan 18 augusti och 28 september. Kanalen hittar du på kanalplats 7.

Sjuan erbjuder svenskproducerade, underhållande och realitybaserade lifestyleprogram. Här finns också de stora välkända engelskspråkiga serierna och filmerna. Bland annat kan nämnas

  • Hela Sverige Bakar (Premiär 28 aug 21:00)

  • Dallas (28 aug 22:00)

  • 112 på liv och död (1 sep 20:00)

  • Det okända (1 sep 21:00)

  • Spårlöst (7 sep 21:00)

Alla våra kunder med en digital mottagare kommer kunna se kanalen. Du behöver alltså inte vara betalande kund för att se kanalen. Det du behöver är en tv som är förberedd för Com Hem eller en digital box/mottagare kopplad till din tv.

Hittar du inte kanalen?

  1. Det flesta boxarna uppdateras automatiskt i stand by-läge. Fungerar inte det så gör TV/Box strömlös i 30 sekunder.
  2. Om boxen inte uppdateras efter att ha varit i stand by-läge kan du behöva göra en kanalsökning. Här finns information om hur man gör en kanalsökning på din digitalbox.
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter