För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Se The Crown på Netflix

Nya Netflix-serien The Crown har premiär den 4 november. Direkt i TiVo kan du streama det mäktiga kostymdramat som följer Elizabeth Windsors väg till tronen som drottning av Storbritannien.

Var förberedd på en värld full av intriger i den nya Netflix-serien The Crown som har premiär den 4 november. Serien är ett kostymdrama i 10 delar som handlar om Elizabeth Windsor som ska bli drottning i Storbritannien, relationen med maken Philip och den kungliga familjen. I detta drama får vi följa politiskt maktspel och romantik under Elizabeths tid på tronen, samt de händelser som formade andra halvan av 1900-talet.

I rollistan hittar vi bland andra: Claire Foy (Season of the Witch, Wreckers) som Hennes Majestät Drottning Elizabeth II, John Lithgow (Interstellar) som spelar Sir Winston Churchill och Matt Smith (Doctor Who) som Philip Mountbatten. Serien är inspirerad av teatershowen The Audience, är skapad av Peter Morgan, regisseras av Stephen Daldry (Billy Elliot, The Hours) och produceras av Andy Harries (The Queen).

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=JWtnJjn6ng0

Du vet väl att Com Hem även i mätningen för september 2016 ligger etta på Netflix Speed Index? Det betyder att vi kan ge dig en starkare Netflix-upplevelse via våra snabba bredband. Dessutom kan du via Netflix app och vår TiVo-box på ett smidigt sätt se avsnitten direkt i din tv.

Så ser du The Crown i din TiVo

För att se alla serier och filmer som finns i Netflix använder du TiVo-boxens sökfunktion eller startar Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina kontouppgifter för Netflix. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer