Se Vaiana i Play & Film

Missa inte en fantastisk berättelse om en modig tonårsflicka som seglar iväg på ett farligt uppdrag för att rädda sitt folk. En film fylld med hjärta och humor!
© 2017 Disney

I det forntida Oceanien i Söderhavet ger sig seglaren Vaiana iväg för att leta efter en sägenomspunnen ö. På sin fantastiska resa slår sig den modiga tonårsflickan ihop med sin stora idol, den legendariske halvguden Maui, och tillsammans korsar de det öppna havet. Under den händelserika färden stöter de på jättelika havsvidunder, sällsamma dolda världar och uråldrig folktro.

Vaiana fick en Oscarsnominering för ”Bästa animerade film” och var en biosuccé som även fick fin kritik. De amerikanska röstrollerna görs av bland andra Auli’i Cravalho, Dwayne Johnson och Rachel House. De svenska rösterna görs av bland andra Wiktoria Johansson, Björn Bengtsson, Gunvor Pontén och Jennifer Brown.

Här hittar du filmerna

Du hittar filmen under temat ”Premiärer” i Play & Film i TiVo. Om du vill se med engelskt tal och svensk text, kan du använda sökfunktionen för att få fram den versionen. Det är enkelt att hyra film i TiVo! Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. När du hyrt filmen är den tillgänglig i 48 timmar.