Cristiano Ronaldo firar ett av sina många mål.

Semifinaldags i Champions League

På tisdagen och onsdagen spelas de första semifinalerna i Europas finaste klubblagsturnering. Vilka avancerar till finalen?

Manchester City - Real Madrid

I tisdagens möte i engelska Manchester ställs hemmalaget City mot spanska Real Madrid. Medan Manchester City aldrig tidigare har tagit sig så här långt i turneringen, ståtar spanjorerna med hela tio titlar från Champions League (och tidigare Mästarcupen). Därför ligger favoritskapet på bortalaget inför matchen och nu är det upp till bevis för Cristiano Ronaldo och de andra att försöka överlista Joe Hart i hemmamålet.

Matchen ser du tisdagen den 26 april klockan 20.45 på Viasat Fotboll.

Atlético Madrid - Bayern München

På onsdagen är det dags för ytterligare ett stormöte när Atlético Madrid tar emot självaste Bayern München. Det är ett spanskt lag med en erkänt stark defensiv, som här möter riktigt tufft tyskt motstånd. Bortalaget går som tåget i Bundesliga och kan lägga fullt fokus på Champions League och jakten på viktiga bortamål på Vicente Calderón. Men då måste Robert Lewandowski och hans anfallskompisar ta sig förbi Diego Godins täta backlinje.

Matchen ser du onsdagen den 27 april klockan 20.45 på TV3.

För dig med krav på bildkvaliteten rekommenderar vi HD-versionerna av kanalerna: Viasat Fotboll HD på kanalplats 111 och TV3 HD på kanalplats 23. För att se Viasat Fotboll behöver du ett tillvalspaket från Viasat, medan TV3 HD ingår i abonnemangen TV Silver och TV Guld. Vanliga TV3 ingår även i TV Bas.

Mycket nöje!

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter