För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Cristiano Ronaldo firar ett av sina många mål.

Semifinaldags i Champions League

På tisdagen och onsdagen spelas de första semifinalerna i Europas finaste klubblagsturnering. Vilka avancerar till finalen?

Manchester City - Real Madrid

I tisdagens möte i engelska Manchester ställs hemmalaget City mot spanska Real Madrid. Medan Manchester City aldrig tidigare har tagit sig så här långt i turneringen, ståtar spanjorerna med hela tio titlar från Champions League (och tidigare Mästarcupen). Därför ligger favoritskapet på bortalaget inför matchen och nu är det upp till bevis för Cristiano Ronaldo och de andra att försöka överlista Joe Hart i hemmamålet.

Matchen ser du tisdagen den 26 april klockan 20.45 på Viasat Fotboll.

Atlético Madrid - Bayern München

På onsdagen är det dags för ytterligare ett stormöte när Atlético Madrid tar emot självaste Bayern München. Det är ett spanskt lag med en erkänt stark defensiv, som här möter riktigt tufft tyskt motstånd. Bortalaget går som tåget i Bundesliga och kan lägga fullt fokus på Champions League och jakten på viktiga bortamål på Vicente Calderón. Men då måste Robert Lewandowski och hans anfallskompisar ta sig förbi Diego Godins täta backlinje.

Matchen ser du onsdagen den 27 april klockan 20.45 på TV3.

För dig med krav på bildkvaliteten rekommenderar vi HD-versionerna av kanalerna: Viasat Fotboll HD på kanalplats 111 och TV3 HD på kanalplats 23. För att se Viasat Fotboll behöver du ett tillvalspaket från Viasat, medan TV3 HD ingår i abonnemangen TV Silver och TV Guld. Vanliga TV3 ingår även i TV Bas.

Mycket nöje!

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter