För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Cristiano Ronaldo firar ett av sina många mål.

Semifinaldags i Champions League

På tisdagen och onsdagen spelas de första semifinalerna i Europas finaste klubblagsturnering. Vilka avancerar till finalen?

Manchester City - Real Madrid

I tisdagens möte i engelska Manchester ställs hemmalaget City mot spanska Real Madrid. Medan Manchester City aldrig tidigare har tagit sig så här långt i turneringen, ståtar spanjorerna med hela tio titlar från Champions League (och tidigare Mästarcupen). Därför ligger favoritskapet på bortalaget inför matchen och nu är det upp till bevis för Cristiano Ronaldo och de andra att försöka överlista Joe Hart i hemmamålet.

Matchen ser du tisdagen den 26 april klockan 20.45 på Viasat Fotboll.

Atlético Madrid - Bayern München

På onsdagen är det dags för ytterligare ett stormöte när Atlético Madrid tar emot självaste Bayern München. Det är ett spanskt lag med en erkänt stark defensiv, som här möter riktigt tufft tyskt motstånd. Bortalaget går som tåget i Bundesliga och kan lägga fullt fokus på Champions League och jakten på viktiga bortamål på Vicente Calderón. Men då måste Robert Lewandowski och hans anfallskompisar ta sig förbi Diego Godins täta backlinje.

Matchen ser du onsdagen den 27 april klockan 20.45 på TV3.

För dig med krav på bildkvaliteten rekommenderar vi HD-versionerna av kanalerna: Viasat Fotboll HD på kanalplats 111 och TV3 HD på kanalplats 23. För att se Viasat Fotboll behöver du ett tillvalspaket från Viasat, medan TV3 HD ingår i abonnemangen TV Silver och TV Guld. Vanliga TV3 ingår även i TV Bas.

Mycket nöje!

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer