För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Kriminalserien Shetland med kriminalkommisarie Jimmy Perez

Shetland säsong 3 är här

Nu är Shetland äntligen tillbaka med sex nya avsnitt! Hela den tredje säsongen ser du i play-tjänsten Cirkus när du vill och var du vill.

Serien Shetland bygger på Ann Clevees böcker om kriminalkommissarien Jimmy Perez (Douglas Henshall) som löser mordgåtor på de natursköna men karga Shetlandsöarna nordost om Skottland. I de sex nya avsnitten fortsätter vi följa polisarbetet på ögruppen mellan Nordsjön och Atlanten och får även se mer av kommissarie Perez privatliv, som blir mer kaotiskt.

Embedded content: https://youtu.be/P6npuWH0et0

Så ser du Shetland

För att se hela den tredje säsongen av Shetland behöver du ett abonnemang på play-tjänsten Cirkus. Det ingår för dig som har TiVo Max och kan köpas som tillvalskanal för dig med ett annat TiVo-abonnemang. Sedan hittar du serien under Play&Film - Play - Play-tjänster - Cirkus. Där kan du även se de tidigare säsongerna, 1 och 2, som du självklart kan ta med dig vart du vill och se när du vill på Com Hem Play.

Hela säsonger av det bästa från brittisk tv

Skäm bort dig själv med fantastiska brittiska tv-produktioner, när som helst och var som helst. Se hela säsonger av massvis av serier som Vera, Shetland och Unga kommissarie Morse. I din TiVo-box och via Com Hem Play.

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter