För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Kriminalserien Shetland med kriminalkommisarie Jimmy Perez

Shetland säsong 3 är här

Nu är Shetland äntligen tillbaka med sex nya avsnitt! Hela den tredje säsongen ser du i play-tjänsten Cirkus när du vill och var du vill.

Serien Shetland bygger på Ann Clevees böcker om kriminalkommissarien Jimmy Perez (Douglas Henshall) som löser mordgåtor på de natursköna men karga Shetlandsöarna nordost om Skottland. I de sex nya avsnitten fortsätter vi följa polisarbetet på ögruppen mellan Nordsjön och Atlanten och får även se mer av kommissarie Perez privatliv, som blir mer kaotiskt.

Embedded content: https://youtu.be/P6npuWH0et0

Så ser du Shetland

För att se hela den tredje säsongen av Shetland behöver du ett abonnemang på play-tjänsten Cirkus. Det ingår för dig som har TiVo Max och kan köpas som tillvalskanal för dig med ett annat TiVo-abonnemang. Sedan hittar du serien under Play&Film - Play - Play-tjänster - Cirkus. Där kan du även se de tidigare säsongerna, 1 och 2, som du självklart kan ta med dig vart du vill och se när du vill på Com Hem Play.

Hela säsonger av det bästa från brittisk tv

Skäm bort dig själv med fantastiska brittiska tv-produktioner, när som helst och var som helst. Se hela säsonger av massvis av serier som Vera, Shetland och Unga kommissarie Morse. I din TiVo-box och via Com Hem Play.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer