För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Scandal

Skandalöst spännande serie

Nu finns säsong 1-5 av den hyllade dramaserien Scandal i playtjänsten ABC Studios. Sätt dig och sträcktitta redan ikväll!

Den hyllade dramaserien Scandal från skaparen av Grey’s Anatomy handlar om en krishanteringsbyrå ledd av Olivia Pope (spelad av flerfalt prisbelönade Kerry Washington). Serien utspelar sig i maktens korridorer, där hennes team försöker skydda politikerna och hindra skandaler. Pope är en professionell fixare som räddar anseendet på de som har mest att förlora - nationens elit.

Hur du ser serien

Du hittar Scandal under Play & Film - Play - Playtjänster - ABC Studios. Du kan även ta med dig Scandal vart du vill och se när du vill på Com Hem Play.

Vad du behöver

Du behöver playtjänsten ABC Studios som ingår i TV Guld. Om du inte har TV Guld, kan du köpa till ABC Studios till ditt abonnemang.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter