För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Skidsemester-tävlingen är avslutad

Du som är TiVo®-kund hade möjlighet att tävla om en skidsemester för 2 vuxna och 2 ungdomar i Stöten. Observera att tävlingen nu är avslutad.

Mega Måndag på Cartoon Network

Du som är TiVo®-kund hade möjlighet att tävla om en skidsemester för 2 vuxna och 2 ungdomar i Stöten. Tävlingen skedde via appen i TiVo-boxen och presenterades i samband med Mega Måndag på Cartoon Network. Varje måndag kl. 16.00 under januari kan du se helt nya avsnitt av serier som Regular show, Ben 10, Johnny Test, Äventyrsdags, Katten Gustaf och Transformers: Beast Hunters.

Observera att tävlingen nu är avslutad. Håll utkik efter fler spännande tävlingar i TiVo genom att kolla på Quiz-appens startsida i TiVo-boxen.

cn-stoten-data stoten-data

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter