Skräckthrillern Clarice har premiär på Viaplay

Förbered dig på spänning när FBI-agenten Clarice Starling återupptar jakten på seriemördare och sexualbrottslingar i den nya fristående uppföljaren till thrillerklassikern När lammen tystnar.

Ett år har gått sedan händelserna i När lammen tystnar, det första mötet med Hanibal Lecter och den traumatiska (?) sammandrabbningen med Buffalo Bill. Clarice Starling blir förflyttad från sitt laboratorium till en nybildad FBI-enhet för att utreda en serie brutala mord. Den unga agenten upptäcker snabbt något mystiskt med det första fall hon dras in i – är det verkligen en seriemördare som är i farten eller pekar spåren åt ett helt annat håll?

Att Clarice har premiär är en glädjande nyhet för alla oss som håller När lammen tystnar som en av filmhistoriens bästa och mest skrämmande psykologiska thrillers och som tycker att Clarice Standing är en karaktär förtjänt av en egen serie. Rollen axlas av den australiensiska skådespelerskan Rebecca Breeds. I övriga roller ser vi bland annat Kal Penn, Michael Cudlitz och Nick Sandow.

Så streamar du Clarice

Clarice är en amerikansk psykologisk skräckthriller i tio delar. Första avsnittet av serien hade premiär på Viaplay den 14 februari och varje söndag släpps ett nytt avsnitt. Viaplay och hela dess utbud av serier, dokumentärer och film ingår i tv-abonnemanget Tv Guld och appen finns förinstallerad i Tv Hub. Du kan även se serien med tillvalspaketen V serie & film och V premium där Viaplay ingår.

Med Tv Guld får du även tillgång till samtliga säsonger av Hannibal, den fristående serien om Hannibal Lecter med Mads Mikkelsen i huvudroll.