För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

En boll på en gräsmatta i EM

Slutspel i EM i fotboll

Äntligen är det dags för slutspel i Frankrike! Efter en mängd matcher i gruppspelet har agnarna sållats från vetet och kvar är nu de 16 bästa som ska göra upp om pokalen. Det är nu det börjar på allvar.

Det har varit ganska sparsamt med skrällar och samtliga stora förhandsfavoriter finns fortfarande kvar i turneringen. Det tycks som att de mest framstående lagen har samlats på ena sidan i slutspelsträdet för att göra upp om den ena finalplatsen, medan de mindre fotbollsnationerna befinner sig på den andra halvans finalplats.

Det finns några riktiga godbitar att sända tänderna i redan i åttondelsfinal, eller vad sägs om Italien-Spanien måndagen den 27 juni? Och England-Island samma kväll? Redan på lördagen får vi se om Cristiano Ronaldos Portugal lyckas besegra Kroatien för att nå kvartsfinalen.

Lördag till måndag spelas de åtta matcherna och även om Sverige inte längre är kvar i EM (förutom Lars Lagerbäck som leder Island mot nya triumfer) kommer det bjudas på spänning och dramatik, fin fotboll och öronbedövande läktarvrål. Se till att prioritera bland övriga sommaraktiviteter och planera de närmaste dagarna utifrån slutspelets sändningstider.

Samtliga åttondelsfinaler:

Lördag 25 juni 15.00 Schweiz-Polen, sänds i SVT1
Lördag 25 juni 18.00 Wales-Nordirland, sänds i SVT2
Lördag 25 juni 21.00 Kroatien-Portugal, sänds i TV4

Söndag 26 juni 15.00 Frankrike-Irland, sänds i TV4
Söndag 26 juni 18.00 Tyskland-Slovakien, sänds i TV4
Söndag 26 juni 21.00 Ungern-Belgien, sänds i SVT

Måndag 27 juni 18.00 Italien-Spanien, sänds i TV4
Måndag 27 juni 21.00 England-Island, sänds i SVT1

EM-tips

Om du vill se EM med den allra bästa bildkvaliteten, ser du till att välja
kanalplats 21 för SVT1 HD
kanalplats 22 för SVT2 HD
kanalplats 24 för TV4 HD

Om du vill spela in hela slutspelet med TiVo är det bara att göra en Serieinspelning av "Fotboll: UEFA EM 2016", så kommer du få samtliga matcher inspelade och kan avnjuta dem när du vill. Sparar du sen hela mästerskapet har du något att drömma dig tillbaka till i vinter, när det dröjer flera år till nästa gång.

Med appen Com Hem Play kan du ta med dig matcherna och se dem direkt, var du än är. Den sedan länge inbokade sommarfesten med jobbet kan alltså livas upp med lite härlig fotboll via mobilen eller paddan. Och även de som har ledigt kan självfallet ta med sig EM på semestern.

Om du märker att du inte kommer hinna hem till avspark, kan du se alla matcher med Sju dagars omstart. Då är det bara att se matchen från början, även om de har hunnit börja utan dig och kommit en bit redan.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer