För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Barcelona är ett av lagen som spelar åttondelsfinal i Champions League

Slutspelsdags i Champions League på Viasat

Efter ett gruppspel utan några stora överraskningar börjar vi nu närma oss avgörandet i världens mest prestigefyllda fotbollsturnering för klubblag: Champions League. Åttondelsfinalerna börjar 16 februari, och nu ska agnarna skiljas från vetet på väg mot finalen som spelas på anrika San Siro i Milano 28 maj.

Redan i åttondelsfinalerna bränner det till med stormöten som Roma-Real Madrid, Juventus-Bayern München och Arsenal-Barcelona. Ett Barcelona, med Messi, Neymar och Suarez, som kanske blir första lag att försvara titeln i turneringen?

En annan spännande match är det ”klassiska” mötet mellan PSG och Chelsea, en repris på förra årets åttondelsfinal, då Zlatans PSG gick segrande ur striden. För Chelsea är dessutom en finalvinst förmodligen enda chansen att få spela i Champions League nästa år, efter att man minst sagt underpresterat i Premier League.

Dags för en underdog?

De senaste upplagorna av Champions League har inte bjudit på några stora överraskningar i åttondelsfinalerna, men vem vet vad som händer i år? Ska något av de mindre meriterade lagen, som Zenit, Gent, PSV eller Dynamo Kiev kunna skrälla och gå långt i turneringen?

Men hur går det då?

Här på Com Hem-redaktionen är vi inte eniga. Calle går emot sitt Arsenal-klappande hjärta och hävdar att Barcelona blir historiska när de försvarar sin titel. Johan däremot tror att det äntligen kommer lossna för Manchester City i Champions League-sammanhang, inte minst för att lottningen ser ganska gynnsam ut, åtminstone på pappret. Men vad tror du?

Så spelas åttondelsfinalerna:

16 februari & 9 mars
Paris Saint-Germain-Chelsea
Benfica-Zenit

17 februari & 8 mars
Gent-Wolfsburg
Roma-Real Madrid

23 februari & 16 mars
Arsenal-Barcelona
Juventus-Bayern München

24 februari & 15 mars
PSV Eindhoven-Atlético Madrid
Dynamo Kiev-Manchester City

Matchstart för alla matcher är 20.45, men Viasat bullar alltid upp med intressant försnack i Champions League-studion från 20.00.

Champions Leage ser du på Viasat Fotboll och Viasat Sport

Det säkraste sättet att inte missa en enda frispark eller offside-avblåsning är därför att ha något av våra tillvalspaket Viasat Sport eller Viasat Premium. I båda paketen ingår såväl Viaplay som HD-versionen av respektive kanal. Och att fotboll gör sig bäst i HD, det är ju sedan gammalt.

Erbjudande!
Just nu har vi ett fint erbjudande på tilvalspaketet Viasat Sport, där du som ny kund bara betalar halva priset i sex månader! Då försäkrar du dig inte bara om hela slutspelet i Champions League, du ser även exempelvis Premier League, La Liga och Serie A. Dessutom sänds ju hela sommar-OS i Viasats kanaler!

Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016
Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.
Läs mer