Dokumentärserien Smugglarna på Curio

Se Curios nya dokumentärserie Smugglarna om hur pengar kan köpa allt från njurar och barn till utrotningshotade djur. Ta del av en brutal verklighet som journalisten Nelufar Hedayat avslöjar.

Följ Journalisten Nelufar Hedayat som tar oss med in på den svarta marknaden. Hon ser hur pengar kan köpa allt från njurar och barn till utrotningshotade djur - så länge du är beredd att betala priset och inte bryr dig om vad som är lagligt. Serien har åtta avsnitt som är tillgängliga redan idag.

I ett avsnitt i dokumentärserien kommer du få ta del av den internationella adoptionsmarknaden, som skapats av västvärldens begär efter världens fattigaste barn. Ett annat handlar om noshörningens eftertraktade horn och vi får följa med på den blodiga vägen från vietnamesiska handlare till sydafrikanska smugglare.

Det finns även avsnitt om den svarta marknaden för organhandel, verkningslösa läkemedel och utrotningshotade djur; om vapensmuggling och gängkrig och om guldgrävare och terrorister.

Curio - för den som är nyfiken

Med playtjänsten Curio får du tillgång till ett stort utbud av spännande dokumentärer och intressanta faktaprogram. Curio är den enda playtjänsten som innehåller enbart dokumentärer. Natur, historia, sport, vetenskap, konspirationer, hälsa... I Curios utbud erbjuds kvalitetsdokumentärer för alla smaker.

Så skaffar du Curio

Curio ingår i TV Guld och TV Silver, men kan även köpas separat som tillval. Du kan se den i TiVo-boxen eller via Com Hem Play, vilket betyder att du kan ta med dig de bästa kvalitetsdokumentärerana och se dem när du vill och var du vill.