För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Snabbare bredband än någonsin med upp till 1000 Mbit/s

Trenden är att dagens bredbandskunder väljer ett fast bredband med hög hastighet i allt större utsträckning. Com Hem fortsätter sin strategi med riktigt snabba bredband till många och levererar nu även 1 000 Mbits/s.

Trenden är att dagens bredbandskunder väljer ett fast bredband med hög hastighet i allt större utsträckning. Com Hem fortsätter sin strategi med riktigt snabba bredband till många och levererar nu även 1 000 Mbits/s.

I augusti 2013 mer än fördubblade Com Hem sin högsta bredbandshastighet när Bredband 500 lanserades till runt 1 miljon hushåll. Sedan dess har Com Hem uppgraderat nätet och idag kan runt 1,4 miljoner hushåll få hastigheten 500 Mbit/s. Nu tar Com Hem nästa steg i sin höghastighetsstrategi och börjar leverera 1 000 Mbit/s till kunder som väljer Com Hem som tjänsteleverantör i öppna nät.

– Vi kan leverera allt snabbare hastigheter och det är nära till hands att ställa frågan hur snabbt bredband man egentligen behöver. Svaret varierar naturligtvis med kundens behov, men det vi kan säga säkert är att trenden mot riktigt snabba bredband är otvetydig. De senaste årens utveckling av alltmer kapacitetskrävande tjänster som streaming av musik och film liksom ett allt större antal uppkopplade enheter i hemmet driver på behovet av högre bredbandskapacitet, säger Marie Johansson, Chef för produktledning Bredband och Telefoni, Com Hem.

Idag kan Com Hem erbjuda tjänsten 1 000 Mbit/s i sina egna fiberLAN-nät liksom i ett antal öppna nät där Com Hem finns som tjänsteleverantör. Tillgängligheten kommer att öka succesivt.

– 1 000 Mbit/s bredband kommer inte bli en massprodukt den närmaste tiden, men vi ser en efterfrågan på tjänsten från intresserade kunder. Det är dessutom viktigt att vi fortsätter utveckla vår infrastruktur till att klara av de riktigt snabba hastigheterna som kan vara standard om några år. Utvecklingen går oerhört fort, i flera år har 100 Mbit/s varit storsäljaren bland våra bredbandstjänster och vi ser också att försäljningen av såväl 250 Mbit/s som 500 Mbit/s stadigt ökar, säger Marie Johansson.

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer