För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Snabbare bredband än någonsin med upp till 1000 Mbit/s

Trenden är att dagens bredbandskunder väljer ett fast bredband med hög hastighet i allt större utsträckning. Com Hem fortsätter sin strategi med riktigt snabba bredband till många och levererar nu även 1 000 Mbits/s.

Trenden är att dagens bredbandskunder väljer ett fast bredband med hög hastighet i allt större utsträckning. Com Hem fortsätter sin strategi med riktigt snabba bredband till många och levererar nu även 1 000 Mbits/s.

I augusti 2013 mer än fördubblade Com Hem sin högsta bredbandshastighet när Bredband 500 lanserades till runt 1 miljon hushåll. Sedan dess har Com Hem uppgraderat nätet och idag kan runt 1,4 miljoner hushåll få hastigheten 500 Mbit/s. Nu tar Com Hem nästa steg i sin höghastighetsstrategi och börjar leverera 1 000 Mbit/s till kunder som väljer Com Hem som tjänsteleverantör i öppna nät.

– Vi kan leverera allt snabbare hastigheter och det är nära till hands att ställa frågan hur snabbt bredband man egentligen behöver. Svaret varierar naturligtvis med kundens behov, men det vi kan säga säkert är att trenden mot riktigt snabba bredband är otvetydig. De senaste årens utveckling av alltmer kapacitetskrävande tjänster som streaming av musik och film liksom ett allt större antal uppkopplade enheter i hemmet driver på behovet av högre bredbandskapacitet, säger Marie Johansson, Chef för produktledning Bredband och Telefoni, Com Hem.

Idag kan Com Hem erbjuda tjänsten 1 000 Mbit/s i sina egna fiberLAN-nät liksom i ett antal öppna nät där Com Hem finns som tjänsteleverantör. Tillgängligheten kommer att öka succesivt.

– 1 000 Mbit/s bredband kommer inte bli en massprodukt den närmaste tiden, men vi ser en efterfrågan på tjänsten från intresserade kunder. Det är dessutom viktigt att vi fortsätter utveckla vår infrastruktur till att klara av de riktigt snabba hastigheterna som kan vara standard om några år. Utvecklingen går oerhört fort, i flera år har 100 Mbit/s varit storsäljaren bland våra bredbandstjänster och vi ser också att försäljningen av såväl 250 Mbit/s som 500 Mbit/s stadigt ökar, säger Marie Johansson.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter