Snowfall och Salem - två heta serier på Fox+

Fox+ ger dig massvis med amerikanska serier av högsta kvalitet. Bland de senaste tillskotten hittar vi de två serierna Snowfall och Salem.
Snowfall© 2018 Fox and its related entities. All rights reserved.

Snowfall

Snowfall-Fox+-810x455-c
Året är 1983, staden är Los Angeles. South Central-entreprenören Franklin Saint är en ung man med stora drömmar. Han har redan etablerat sig som knarklangare med en bred kundkrets, men efter ett möte står han inför en möjlighet som kan förändra hans liv.

Streama hela säsong 1 av Snowfall från Fox+ i Com Hem Play

Salem

Salem-Fox+-810x455-c

Fantasydrama om de ökända häxprocesserna som lämnade ett starkt avtryck i historieböckerna. I staden Salem härskade rädsla, misstänksamhet och hysteri under 1600-talets slut. Vad låg egentligen bakom häxjakten och fixeringen av de övernaturliga krafterna under den här tiden?

Streama hela säsong 1-3 av Salem från Fox+ i Com Hem Play

Så ser du Fox+

FOX+ är streamingtjänsten som innehåller hundratals timmar med högkvalitativa amerikanska serier. I utbudet hittar du, förutom Snowfall och Salem, bland annat How I Met Your Mother, Prison Break, Family Guy, 24, Glee och Last Man On Earth.

Embedded content: https://youtu.be/qZb884tewmo

Fox+ ingår i TV Guld och kan också köpas som tillvalskanal. Har du bredband eller tv från Com Hem så kan du också köpa playtjänsten ComBo, med bland annat Fox+, National Geographic+, Comedy Central och MTV.

ComBo för dig som har bredband
ComBo för dig som har tv