Premiär för Solsidan

Äntligen kan du hyra filmen med Solsidan-gänget! Se när en av Sveriges mest populära komediserier blir långfilm, med gäster som Henrik Schyffert och Sven Wollter.

Anna och Alex förhållande krisar, Fredde får egna problem när han slits mellan sin vänstervridne far som dyker upp ovälkommen och sin tonårsson Victor som är rebellisk. Samtidigt vill Ove och Anette vill bli gravida och behöver hjälp med det.

En av Sveriges populäraste komediserier blir långfilm. Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

Filmen är baserad på en av Sveriges mest populära komediserier, Solsidan, som visats på TV4 mellan 2010 och 2015. I rollerna hittar vi som vanligt Felix Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin och Malin Cederbladh, men även Henrik Schyffert och Sven Wollter. För regi står Felix och Måns Herngren.

Så ser du Solsidan

  • I din TiVo-box: Under Play & Film -> Premiärer
  • I Com Hem Play: Under Butik -> Premiärer

Nyhet! Titta på filmen i Com Hem Play-appen

Det är enkelt att hyra film - Nu kan du som är Com hem kund hyra film via Comhemplay.se.

Med Com Hem Play är ditt tv-tittande dessutom inte begränsat till tv-soffan. Nu kan du hyra film och serier via din laptop på comhemplay.se och titta via appen var du än befinner dig. Självklart kan du också hyra via din TiVo-box. Filmen finns tillgänglig i 48 timmar och kostar 49 kr.

Läs mer hur du hyr filmen i Com Hem Play.