Sommarpriser i Play & Film

Nu ser vi fram emot sköna semesterdagar med sol och värme. Och när sommarkvällen kommer är det inte helt fel att kolla in en bra film. Så bra då att vi har sommarpriser på en massa heta filmer!
Artwork © 2016 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Vi har samlat ett antal favoritfilmer från olika genrer, så det finns garanterat något för alla. Du kan exempelvis hyra actionkomedin Keeping up with the Joneses, Ice Age 5: Scratattack och den svenska komedin Morran och Tobias - Som en skänk från ovan. Och många fler för bara 29 kr/st.

Du hittar alla filmerna i temat ”Sommarpriser” i Play&Film/Film i Tivo. Sommarpriserna gäller ända fram till 21 augusti.

Keeping up with the Joneses

Jeff och Karen Gaffney är ett vanligt par som bor med sina barn i ett hus i förorten. När det kommer nya ägare till huset mitt emot blir Karen besatt av att ta reda på mer om sina nya grannar, Tim och Natalie Jones. När de upptäcker att paret Jones faktiskt är spioner åt regeringen inser Jeff och Karen att de är involverade i en internationell spionhärva vilket blir ett äventyr de aldrig glömmer.

Ice Age 5: Scratattack

Ice-Age-Collission-Course-1280x716

Scrats ständiga jakt på det svårfångade ekollonet skjuter ut honom i rymden där han av misstag sätter igång flera kosmiska händelser som förändrar och hotar ICE AGE-världen. För att rädda sig själva måste Sid, Manny, Diego och resten av gänget lämna sina hem och ge sig ut på en resa som blir full av skratt, äventyr, exotiska platser, och på vägen stöter de på en hel drös nya figurer.

Morran och Tobias – Som en skänk från ovan

Morran-med-logo
Morran & Tobias började som en webbserie på SVT, men blev långfilm under förra året. Den handlar om Monika ("Morran") och hennes vuxna son Tobias ("Bubben"), en dysfunktionell familj som befinner sig på samhällets skuggsida. Efter en incident råkar Morran och Tobias bränna ned det hus som varit deras hem i 34 år. Med en utbränd husvagn på släp fylld med sotigt bohag går flytten till det nya hem som de tilldelats av kommunen.

Det är enkelt att hyra film i TiVo

Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och hyrkostnaden betalar du på nästa faktura från Com Hem. När du hyrt filmen är den tillgänglig i 48 timmar.

Läs mer om att hyra film i TiVo