För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Morden i Midsomer

Deckare och spännande serier på tv

Vi har samlat sommarens bästa deckarserier och filmer, från psykologiska thriller-piller till puttrande mordgåtor, i en guide.

Ingen sommar utan en deckar- eller kriminalserie på tv. Vi har samlat de mest spännande höjdpunkterna som rullar i rutan just nu tillsammans med några framåtblickar i en guide här nedan.

Glad sommar och trevligt tittande!

Morden i Midsomer

Deckarserie baserad på Caroline Grahams prisbelönade romaner om utpressning, intriger, svek, otrohet och mord i den vid första anblicken lantliga idyllen Midsomer, där poliskommissarie Barnaby aldrig behöver gå sysslolös.

Måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar 21.00 på TV8.

Mer spänning på TV8:

Medium, där Patricia Arquette spelar den Emmybelönade huvudrollen, visas måndag - fredag 20.00. I höst kommer klassikern Efterlyst tillbaka med sin femtionde säsong i ny kostym, nytt namn och på en ny kanal (TV8 istället för TV3 som tidigare). Programledare för Nya Efterlyst är journalisten och författaren Katarina Wennstam, skådespelaren och fd kriminalpolisen Hasse Brontén samt Tage Åström, fd kriminalkommissarie med fokus på organiserad brottslighet.

deckargudiemall-linjar-americancrime-data

American Crime

Dramaserien American Crime skildrar mystiska mord och brott med ett omväxlande berättande ur alla huvudpersonernas perspektiv.

Måndagar 21.00 i Kanal 5.

Mer spänning i Kanal 5:

Irene Huss-filmer med undertitlar som Den som vakar i mörkret, Det lömska nätet, En man med litet ansikte, Tystnadens cirkel, I skydd av skuggorna och Jagat vittne visas onsdagar 21.00 i sommar. Criminal Minds är tillbaka mitt i tionde säsongen måndag 3 augusti, de två sista avsnitten av Stalker sänds måndag 27 juli samt måndag 3 augusti och Law & Order: Special Victims Unit är tillbaka med säsong 16 torsdag 6 augusti 21.00. Unge kommissarie Morses andra säsong startar 19 augusti 21.00.

deckargudiemall-linjar-battlecreekfinal-data

Battle Creek

Battle Creek är den hyllade nya polisserien från skaparna av Breaking Bad och House. Serien handlar om två poliser i en liten håla i Michigan som är lika bra på att lösa brott som de är dåliga på att hålla sams.

Torsdagar 22.00 på TV3.

Mer spänning på TV3:

Kriminalserierna NCIS New Orleans visas söndagar 20.00 och NCIS Los Angeles visas onsdagar 22.00.

deckargudiemall-linjar-hannibal

Hannibal

Hannibal är tillbaka med en tredje blodisande säsong. NBC’s thriller med Mads Mikkelsen i titelrollen startade i april 2013 och har i två säsonger följt profileraren Will Graham vars medvetende balanserar mellan sinnlig närvaro och vansinne.

Säsongsstart söndag 12 juli 22.00 i Kanal 9.

Mer spänning i Kanal 9:

Första säsongen av Unge kommissarie Morse repriseras med start lördag 18 juli 21.00.

deckareguide-linjar-tytvitte

Tyst vittne

I Tyst vittne får du följa ett rättspatologteam vid London University och deras nervkittlande mordutredningar där offrens kroppar bär hemligheter bara en riktigt dedikerad patolog kan avslöja.

Fredagar 21.00 på TV4.

Mer spänning på TV4:

Det norska kriminaldramat Det tredje ögat visas tisdagar 21.00 på TV4 och i grannkanalen Sjuan är det reprisstart för svenska kriminaldramat Johan Falk fredag 31 augusti 22.00.

deckargudiemall-linjar-vera-data

Ett fall för Vera

Lär känna en ny kriminalfavorit: den charmiga men mycket sarkastiska kriminalkommissarien Vera Stanhope i Northumberland. Blenda Blethyn spelar huvudrollen i serien som är baserad på författaren Ann Cleeves deckare. SVT1 sänder den första säsongen i sommar.

Fredagar 21.25 i SVT1.

Mer spänning i SVT:

I sommar visar SVT1 en ny säsong av Morden i Midsomer tisdagar 21.00. I höst sänder SVT den tredje säsongen av succéserien Bron.

Läs mer

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer