SportExpressen TV frivisas under VM

Under hela VM i Ryssland frivisar vi kanalen SportExpressen TV till alla våra kunder med digital-tv. Det blir reportage, intervjuer och studiosnack direkt från Ryssland och även stort fokus på supportrarna.

SportExpressen TV planerar att täcka varje steg som det svenska landslaget tar från lägret i Gelendzhik vid Svarta havet och gruppspelsmatcherna mot Sydkorea, Tyskland och Mexiko. Dessutom kommer SportExpressens trupp på plats att följa de allra hetaste landslagen och stjärnorna under hela VM.

Varje morgon får tittarna det senaste i morgonprogrammet "Vakna med VM” där programledarna Tess Ulander och Fredrik Lennander tillsammans med experter guidar oss genom sändningarna i Stockholm – samtidigt som utsända i Ryssland rapporterar det senaste på plats ihop med flera gäster.

Dessutom kommer SportExpressen TV fokusera på fansens fest under VM - både på plats i Ryssland och hemma i Stockholm.

  • Allt det senaste och bästa från VM varje morgon klockan 08.00 i ”Vakna med VM”. Programledarna Tess Ulander och Fredrik Lennander levererar de största snackisarna om Blågult, Sveriges motståndare och det hetaste från VM tillsammans med alla SportExpressen TV:s utsända i Ryssland - varje dag.
  • ”Vilse i Ryssland” - varje dag. SportExpressen TV:s reporter Philip Gadd reser runt i Ryssland och ger tittarna det bästa händelserna bakom kulisserna. Hur gör man en egen borjstj, har Sverige de bästa fansen i VM och vem i landslaget är egentligen bäst på poker? Gadd gör allt för att reda på svaren.
  • Fansdagbok under VM. Svenska supporten Filip Lindfors åker båt, tåg och flyg under VM-månaden för att följa det svenska landslaget och de Blågula fansen. Följ med på en unik resa och kom ännu närmare fansen!
  • ”Wilbachers VM”. Varje dag så ger SportExpressen TV:s veteran Thomas Wilbacher tittarna de bästa och största snackisarna i ett nytt tv-format.
  • #ExpressenLive under Sveriges gruppspelsmatcher. Studion i Stockholm och utsända i Ryssland håller tittarna i handen under de nervösa VM-matcherna för Blågult mot Sydkorea, Tyskland och Mexiko. Ihop med gäster och experter!

Så ser du SportExpressen TV

Under hela mästerskapet, från 14 juni till 15 juli, frivisas SportExpressen TV för alla våra kunder med digital-tv. Du hittar kanalen på kanalplats 99. Om du är på resande fot kan du ta med dig kanalen i Com Hem Play. Då har du tillgång till VM-snacket var du än befinner dig i hela EU.

Själva matcherna visas på SVT och TV4. För närmare information, se gruppspelets sändningstider.