LasseMajas Detektivbyrå 4 och Hotell Transylvanien 2

Sportlovets tv för alla barn

På sportlovet kan det vara skönt för alla barn att få koppla av med spännande och roliga filmer och tv-serier. När det är lov har man kanske extra mycket tid tillsammans i tv-soffan.

Under sportlovsveckan finns det ett stort utbud av både hyrfilmer och barnprogram i din TiVo. Här får du några tips på både filmer att hyra och tv-program i våra barnkanaler.

Hyrfilmer i Play & Film

Tryck bara på knappen Play & Film mitt på fjärrkontrollen och gå in bland filmerna så ser du temat "Sportlov". Där kan du till exempel hyra LasseMajas Detektivbyrå 4 - Stella Nostra, där det ska bli bröllop i Valleby och detektiverna plötsligt hamnar mitt emellan två rivaliserande maffiafamiljer. I Hotell Transylvanien 2 (premiär 22 februari) är det också dags för festligheter när Dracula bjudit in till kalas för sin hundraartonåriga dotter, men inte heller där går allt som det var tänkt. Om du är mer förtjust i gulliga ekorrar kan du hyra Alvin och gänget och följa med på äventyr i en julgran ända bort till Los Angeles och är du och dina barn nyfikna i allmänhet kan ni ta ett par timmar och stifta bekantskap med er själsfrände i Nicke Nyfiken 3 - Tillbaka till djungeln.

Barnprogram var du vill

När det gäller tv-serier för barn finns det mängder av program att välja mellan. Eftersom många av dem har funktionen 7 dagars omstart kan du se dem lite när du vill. Med Com Hem Play kan du dessutom ta med dig ditt tv-utbud även på bilresan och låta favoriter som Svamp-Bob Fyrkant, Gumballs fantastiska värld och Kirby Buckets gå varma på paddorna i baksätet.

Disneys barnkanaler och hos Cartoon Network, Boomerang och Nickelodeon finns det alltid något roligt för barnen att titta på.

Nyhet-tv-barn-loggor

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter