För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

LasseMajas Detektivbyrå 4 och Hotell Transylvanien 2

Sportlovets tv för alla barn

På sportlovet kan det vara skönt för alla barn att få koppla av med spännande och roliga filmer och tv-serier. När det är lov har man kanske extra mycket tid tillsammans i tv-soffan.

Under sportlovsveckan finns det ett stort utbud av både hyrfilmer och barnprogram i din TiVo. Här får du några tips på både filmer att hyra och tv-program i våra barnkanaler.

Hyrfilmer i Play & Film

Tryck bara på knappen Play & Film mitt på fjärrkontrollen och gå in bland filmerna så ser du temat "Sportlov". Där kan du till exempel hyra LasseMajas Detektivbyrå 4 - Stella Nostra, där det ska bli bröllop i Valleby och detektiverna plötsligt hamnar mitt emellan två rivaliserande maffiafamiljer. I Hotell Transylvanien 2 (premiär 22 februari) är det också dags för festligheter när Dracula bjudit in till kalas för sin hundraartonåriga dotter, men inte heller där går allt som det var tänkt. Om du är mer förtjust i gulliga ekorrar kan du hyra Alvin och gänget och följa med på äventyr i en julgran ända bort till Los Angeles och är du och dina barn nyfikna i allmänhet kan ni ta ett par timmar och stifta bekantskap med er själsfrände i Nicke Nyfiken 3 - Tillbaka till djungeln.

Barnprogram var du vill

När det gäller tv-serier för barn finns det mängder av program att välja mellan. Eftersom många av dem har funktionen 7 dagars omstart kan du se dem lite när du vill. Med Com Hem Play kan du dessutom ta med dig ditt tv-utbud även på bilresan och låta favoriter som Svamp-Bob Fyrkant, Gumballs fantastiska värld och Kirby Buckets gå varma på paddorna i baksätet.

Disneys barnkanaler och hos Cartoon Network, Boomerang och Nickelodeon finns det alltid något roligt för barnen att titta på.

Nyhet-tv-barn-loggor

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer