För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Stabilitet och snabbhet viktigast med bredband

Com Hem har nyligen genomfört en undersökning tillsammans med Sifo som handlar om vad vi i Sverige värdesätter kring våra bredband. Undersökningen visar att en trygg, snabb och stabil leverans är det absolut viktigaste för oss när det gäller bredband. Resultaten visar också att 62 tycker att det viktigaste är att uppkopplingen är snabb och stabil, samtidigt som bara 6 procent värdesätter ett lågt pris. Levererar upp till 1 000 Mbit/s Snabba bredband är något vi har tagit fasta på. Idag ...

Com Hem har nyligen genomfört en undersökning tillsammans med Sifo som handlar om vad vi i Sverige värdesätter kring våra bredband. Undersökningen visar att en trygg, snabb och stabil leverans är det absolut viktigaste för oss när det gäller bredband. Resultaten visar också att 62 tycker att det viktigaste är att uppkopplingen är snabb och stabil, samtidigt som bara 6 procent värdesätter ett lågt pris.

Levererar upp till 1 000 Mbit/s

Snabba bredband är något vi har tagit fasta på. Idag levererar Com Hem hastigheter från 10 Mbit/s till hela 1 000 Mbit/s och över 1,4 miljonser svenska hushåll kan idag ta emot bredbandshastigheter upp till 500 Mbit/s. Det här kan man jämföra med bredband över ADSL som sällan kommer upp i hastigheter över 60 Mbit/s och i en stor andel FiberLAN nät som begränsar sig till 100 Mbit/s.

Trygg bredbandsleverens och stora investeringar framöver

Undersökningen visar även att det är viktigt med en trygg bredbandsleverans. När det gäller vad man främst värdesätter hos sin leverantör säger 75 procent att pålitlighet är det viktigaste. Bredbandet är för många en självklarhet och ibland viktigare än både el och vatten, enligt undersökningen. Det ska helt enkelt bara fungera. Därför investerar vi kontinuerligt i vår infrastruktur och under åren 2013 till 2015 moderniserar vi stora delar av vårt nät för att säkerställa att våra kunder får en bra kapacitet.

Få den hastighet du betalar för

Det är också viktigt att du får den hastighet du betalar för. Vi håller de leveranser vi lovar i de allra flesta fall. Men ibland händer något i nätet eller kanske i huset där du bor, som påverkar vilken hastighet du får på ditt bredband. Misstänker du att du har en lägre hastighet hemma än vad du betalar för, så rekommenderar vi att du testar det. Om den hastighet du får ut inte är vad du betalar för faller vår Hastighetsgaranti ut. Läs mer om vad Hastighetsgarantin innebär

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer