För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Finalen i Stanley Cup mellan Pittsburgh och San Jose

Stanley Cup-final på Viasat Hockey

Du missar väl inte finalen i Stanley Cup? I bäst av sju matcher ska Pittsburgh Penguins och San Jose Sharks göra upp om ishockeyns allra finaste pokal.

Det är ett Pittsburgh som haft en ryslig form ända sedan årsskiftet när man valde att byta tränare. Under våren har laget gått som tåget och möter nu alltså San Jose som aldrig tidigare varit i final i Stanley Cup. Men laget är urstarkt på hemmaplan i sin "Shark Tank" och har även de, en imponerande säsong bakom sig.

I den första matchen drog Pittsburgh Penguins det längsta strået när de vann med 3-2 på hemmais efter ett sent avgörande. Lagets svenskar Carl Hagelin och Patric Hörnqvist stod för fina insatser och tog kommandot i finalserien. I San Jose är Melker Karlsson ende svensk i Sharks, som nu behöver vara mer på bettet i resterande matcher.

Det återstår inte mycket av årets Stanley Cup, så vad är egentligen några nätters sömn värd när du istället kan få timmar av spänning, tacklingar, skott, dribblingar och härliga mål? Ingenting!

Viasat Hockey

Du ser samtliga finalmatcher på Viasat Hockey som ingår i Viasat Sport, där det även ingår andra sportkanaler med härliga evenemang och matcher under hela året: OS, Premier League, NHL och mycket mer.

Viasat Hockey hittar du på kanalplats 113 och HD-versionen av kanalen på plats 112.

Återstående matcher

Match 2-4
02.00 natten mot torsdag 2 juni: Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks
02.00 natten mot söndag 5 juni: San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins
02.00 natten mot tisdag 7 juni: San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins

Eventuell match 5
02.00 natten mot fredag 10 juni: Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks

Eventuell match 6
02.00 natten mot måndag 13 juni: San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins

Eventuell match 7
02.00 natten mot torsdag 16 juni: Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks

Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter