För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Finalen i Stanley Cup mellan Pittsburgh och San Jose

Stanley Cup-final på Viasat Hockey

Du missar väl inte finalen i Stanley Cup? I bäst av sju matcher ska Pittsburgh Penguins och San Jose Sharks göra upp om ishockeyns allra finaste pokal.

Det är ett Pittsburgh som haft en ryslig form ända sedan årsskiftet när man valde att byta tränare. Under våren har laget gått som tåget och möter nu alltså San Jose som aldrig tidigare varit i final i Stanley Cup. Men laget är urstarkt på hemmaplan i sin "Shark Tank" och har även de, en imponerande säsong bakom sig.

I den första matchen drog Pittsburgh Penguins det längsta strået när de vann med 3-2 på hemmais efter ett sent avgörande. Lagets svenskar Carl Hagelin och Patric Hörnqvist stod för fina insatser och tog kommandot i finalserien. I San Jose är Melker Karlsson ende svensk i Sharks, som nu behöver vara mer på bettet i resterande matcher.

Det återstår inte mycket av årets Stanley Cup, så vad är egentligen några nätters sömn värd när du istället kan få timmar av spänning, tacklingar, skott, dribblingar och härliga mål? Ingenting!

Viasat Hockey

Du ser samtliga finalmatcher på Viasat Hockey som ingår i Viasat Sport, där det även ingår andra sportkanaler med härliga evenemang och matcher under hela året: OS, Premier League, NHL och mycket mer.

Viasat Hockey hittar du på kanalplats 113 och HD-versionen av kanalen på plats 112.

Återstående matcher

Match 2-4
02.00 natten mot torsdag 2 juni: Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks
02.00 natten mot söndag 5 juni: San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins
02.00 natten mot tisdag 7 juni: San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins

Eventuell match 5
02.00 natten mot fredag 10 juni: Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks

Eventuell match 6
02.00 natten mot måndag 13 juni: San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins

Eventuell match 7
02.00 natten mot torsdag 16 juni: Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer