Starka kvinnor hos ABC Studios

Internationella kvinnodagen infaller 8 mars, men vi vill såklart lyfta fram kvinnor året om. Fyra strålande exempel finns i de här serierna från ABC Studios, som du kan streama i Com Hem Play!
Streama Marvels Agent Carter från ABC Studios i Com Hem Play
© 2018 Marvel & ABC Studios.

Marvel’s Agent Carter

Peggy Carter arbetar för den hemliga organisationen SSR (Strategic Scientific Reserve). Hon kämpar med att balansera administrativt arbete med hemliga uppdrag, samtidigt som hon måste hitta sin plats som ogift kvinna i efterkrigstidens USA. Serien är inspirerad av filmerna om Captain America.

Streama säsong 1-2 av Marvel's Agent Carter från ABC Studios

Quantico

ABC-Studios-Starka-kvinnor-Quantico-Inline-810x455-c

En grupp rekryter kommer till Quantico för att utbildas till FBI-agenter. En av dem är misstänkt för att vara hjärnan bakom den största attacken mot New York sedan den 11 september 2001.

Streama hela säsong 1-2 av Quantico från ABC Studios

Scandal

ABC-Studios-Starka-kvinnor-Scandal-Inline-810x455-c

Den hyllade dramaserien Scandal från skaparen av Grey’s Anatomy handlar om en krishanteringsbyrå ledd av Olivia Pope (flerfalt prisbelönade Kerry Washington). Serien utspelar sig i maktens korridorer, där hennes team försöker skydda politikerna och hindra skandaler.

Streama säsong 1-6 av Scandal från ABC Studios

The Catch

ABC-Studios-Starka-kvinnor-The-Catch-inline-810x455-c

Alice Vaughan är inte bara den bästa privatdetektiven i Los Angeles – hon är också en kvinna som du inte vill bråka med. När hennes fästman försvinner efter att ha lurat henne på miljoner ger hon sig ut på jakt. Det spelar ingen roll var jakten leder eller vilka hemligheter hon måste hålla under vägen – Alice kommer aldrig ge sig!

Streama hela säsong 1-2 av The Catch från ABC Studios

Så ser du ABC Studios

ABC Studios är playtjänsten som du ser med Com Hem Play, med TiVo-box eller med den nya Com Hem Tv Hub. ABC Studios ingår i TV Guld men du kan också köpa den separat om du har något av våra andra abonnemang.