För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Stensäkra svenskar i EM

Nu är det dags för Sverige att sopa mattan med Europa! EM i curling spelas i Skottland 19-26 november och du ser mästerskapet på Eurosport.

Sverige är regerande mästare på herrsidan efter att laget förra året, under ledning av skippern Niklas Edin, finalbesegrat Schweiz med 7-6. Laget försvarade därmed sin titel från 2014 och tog sitt fjärde EM-guld. Nu är det upp till bevis för lag Edin, som är rankat som bäst i världen på Curling Champions Tour.

Damernas lag Hasselborg är ute efter revansch efter att ha blivit utan medalj i EM-slutspelet 2014. Som världsettor på rankingen kommer de ändå till Glasgow med stora förväntningar på sig och i maratontabellen är Sverige fortfarande i topp. Men nu har EM-champagnen legat på is i tre år, så det är dags för nya svenska framgångar.

Sporten har sitt urprung i Skottland på 1500-talet, men dök inte upp i Sverige förrän runt 1840. Trots att curlingen idag är allra störst i Kanada, är den fortfarande riktigt populär i Skottland och när landet nu står som arrangör för Europamästerskapen är det många som vill att värdnationen ska lyckas. Det kommer bli en härlig vecka för alla curlingfantaster!

Se EM på Eurosport

Eurosport 1 och 2 ingår i TV Guld och kan även läggas till i övriga abonnemang som tillvalskanaler. HD-versionerna hittar du på kanalplats 102 och 100.

Se EM där du är

Har du svårt att vara hemma och se curling på dagtid, när vissa av matcherna spelas? Då kan du använda appen Com Hem Play och se mästerskapet i din mobiltelefon (under lediga tider) på jobbet eller i skolan.

Appen är också perfekt om snökaos håller dig kvar på jobbet eller gör din hemresa lång. Det bör dock inte bli några problem med snöröjningen i Glasgow under EM: i staden bor det över 600 000 människor - nästan alla skottar.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer