Ny säsong av Stranger Things

Vårt favoritgäng är tillbaka när säsong tre av succéserien Stranger Things har premiär på Netflix. Streama alla åtta avsnitten från 4 juli.
Stranger Things: En sommar kan förändra alltPremiär 4 juli

Med sin säregna 80-talsestetik, mystiska omgivningar, karakteristiska filmmusik och inte minst älskvärda karaktärer har Stranger Things två första säsonger tagit tittarna med storm. I den nya säsongen, som går under det kryptiska namnet "En sommar kan förändra allt", har året hunnit bli 1985. Övernaturliga krafter fortsätter att förpesta det lilla samhället Hawkins, Indiana, samtidigt som Steve får ett jobb i det nya köpcentret Starcourt.

Det blir många kära återseenden. Seriens huvudensemble med skådespelare som Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, Noah Schnapp, Caleb Mclaughlin, Gaten Matarazzo, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton och Joe Keery är alla med i de nya avsnitten.

Nya ansikten är däremot Jake Busey (From Dusk till Dawn: The Series) som spelar en reporter med tvivelaktiga metoder, Cary Elwes (Robin Hood: Men in Tights) i rollen som stadens borgmästare samt Maya Thurman-Hawke som kollega på Starcourt. Den sistnämnda är för övrigt dotter till skådespelarna Uma Thurman (Pulp Fiction och Kill Bill-trilogin) och Ethan Hawke (Before-trilogin).

Streama hela säsongen på en gång

Streama den tredje säsongen av Stranger Things 3 på Netflix Sverige från den 4 juli, då alla 8 avsnitt är tillgängliga. På Netflix finns även de två tidigare säsongerna om du behöver titta ikapp.

Com Hem, snabbast för Netflix

Du kan se Netflix-serier direkt på din tv, din dator och andra enheter, via ditt bredband från Com Hem. Och på Com Hem Tv Hub når du Netflix med ett enkelt knapptryck, appen är nämligen förinstallerad på enheten. Com Hem är dessutom den svenska bredbandsleverantör som levererar allra högst hastighet för att titta på Netflix.

Netflix mäter kontinuerligt med vilka snitthastigheter som vi operatörer levererar filmer och serier till kunderna. Com Hem har varit snabbast de tre senaste åren och även vid den senaste mätningen var vi snabbast bland svenska operatörer. Ett snabbare nätverk innebär bättre bildkvalitet, snabbare starttid och färre avbrott.

Mer om vårt testvinnande bredband.