Bara hos oss: streama Belgravia i Comhem Play+

Tillhör du dem som följer varje säsong av Downton Abbey och till och med har sett filmen? Låt oss presentera den nya serien Belgravia, exklusivt i Comhem Play+ och först i Sverige!

Om Belgravia

Belgravia är en ny kostymdrama om den brittiska societeten från Downton Abbey-skaparen Julian Fellowes. Serien inleds samma kväll som slaget vid Waterloo 1815, något som kommer få konsekvenser flera decennier senare. Efter den ödesdigra kvällen utspelar sig serien på 1840-talet och vi får följa de välbärgade familjerna Trenchard och Bellasis och deras liv i Londondestriktet Belgravia.

Belgravia baseras på Julian Fellowes egna skönlitterära bok med samma namn. Tv-serien består av sex avsnitt och beskrivs som en mörkare version av Downton Abbey.

Se hela serien Belgravia i Comhem Play+ här

Trailer

Embedded content: https://youtu.be/IzYhUCsrNao

Hur får jag Comhem Play+?

Alla betalande kunder hos Com Hem, oavsett om du har tv, telefoni eller bredband, har fri tillgång till nya tjänsten Comhem Play+ i 12 månader och utan bindningstid (ord. pris 89 kr/mån). Detsamma gäller dig som är kund hos Boxer, Tele2 och Comviq. Du aktiverar enkelt erbjudandet genom att logga in med BankID eller ditt Com Hem-konto.

Till Comhem Play+

Är du inte kund och är intresserad av att prova Comhem Play+ kan du göra det fritt i en månad och utan bindningstid (därefter ord. pris 89 kr/mån).

Prova Comhem Play+ i en månad