Superhjältarna är tillbaka!

17 mars har Marvel's Iron Fist från Netflix premiär. Danny Rand har varit försvunnen sedan han var tio. Nu är han tillbaka i New York med en järnnäve och stora drömmar. Men mörka krafter smider andra planer.

I den nya originalserien från Netflix följer vi Danny Rand, spelad av Finn Jones, som återkommer till New York efter att ha varit försvunnen i 15 år.

Under alla år har han förmodats vara död efter en flygolycka som krävde hans förmögna föräldrars liv. Danny överlevde dock olyckan och räddades av en mystisk sekt med munkar. Han har i sekten fått träning i Kung Fu och har genom träningen blivit anförtrodd med en oövervinnerlig knytnäve av järn.

Danny är nu tillbaka för att återta familjeföretaget. Men han tvingas snart att välja mellan familjen och sina plikter som superhjälte, när hoten tornar upp sig.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=f9OKL5no-S0

Hela säsongen på en gång

Se den första säsongen av Marvel’s Iron Fist på Netflix Sverige från den 17 mars, då alla tretton avsnitt kommer att vara tillgängliga.

Se Netflix-serier i TiVo-boxen...

För att se Marvel’s Iron Fist och andra serier och filmer som finns i Netflix kan du starta Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina kontouppgifter för Netflix. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

...eller i datorn eller på plattan

Du kan förstås också se Netflix-serier direkt på din dator eller andra enheter, via ditt bredband från Com Hem. För du vet väl att vi är den svenska operatör som levererar allra bäst hastighet för att titta på Netflix? Våra breadband rankades som etta i Netflix ISP-index i februari 2017.