För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hems reklamfilm var mest poppis på YouTube under 2013

Com Hems reklamfilm Surfa Com Hem-style toppar YouTubes lista med de mest framgångsrika svenskspråkiga reklamfilmerna som visats under 2013.

Com Hems reklamfilm Surfa Com Hem-style toppar YouTubes lista med de mest framgångsrika svenskspråkiga reklamfilmerna som visats under 2013.

Populäraste reklamfilmerna på YouTube 2013:

  • Surfa Com Hem-style, Com Hem AB
  • Äntligen dags att suga på kräftor, Ica
  • 18-årsgräns på godis från Malaco, Malacosverige
  • Ulf kollar leg, Ica
  • Grillad fesk el’a gött, Ica

– ComHems "Surfa Com Hem style" tar hem förstaplatsen med en klockren parodi på Gangnam Style som verkligen fångade YouTube andan, säger Peter Nordlöv, Head of Creative YouTube Sverige, till resumé.se.

Surfa Com Hem-style!

När du ska surfa, streama film och ladda upp en fil, då måste det gå snabbt och bra, det måste va stabilt. När du ska spela spel så får det inte vara fjösigt, det måste vara bra med fart, det måste vara ösigt! Jätte maxat Bredband 200 Mbit/s. För dig som vill ha supermaxat, mycket, mera, mest! Surfa Com Hem-style!

Embedded content: https://youtu.be/xrqkS3spHsk

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter