För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Ett kargt och vintrigt landskap

Svalbard: Life on the edge

Från och med måndagen den 29 augusti kan du följa den spännande dokumentärserien Svalbard: Life on the edge på BBC Earth.

I den avlägsna byn Longyearbyen, världens nordligaste, får vi vara med om glädjestunder och utmaningar i vardagen för lokalbefolkningens udda personligheter. Longyearbyen är en isolerad utpost i den häpnadsväckande vildmarken som utgör Svalbards skärgård, mitt emellan Norge och Grönland. Förutom gruvindustrin pågår även forskning om isbjörnar, klimatologi och glaciärer.

Därför finns här mängder av expats (för en begränsad tid invandrade människor) från över 46 olika länder, som USA, Storbritannien och Norge. Med ett extremt arktiskt klimat, tre månader av totalt mörker och den ständigt överhängande faran med isbjörnar, är det här ganska långt ifrån din egen vardag. Och det här är inte dina vanliga grannar!

Du som har TiVo kan göra en Serieinspelning och se alla avsnitt när du vill i efterhand. Det första programmet ser du på BBC Earth (kanalplats 50) måndagen den 29 augusti klockan 22.00. BBC Earth ingår i TV Guld och kan även köpas som tillvalskanal.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer