Ett kargt och vintrigt landskap

Svalbard: Life on the edge

Från och med måndagen den 29 augusti kan du följa den spännande dokumentärserien Svalbard: Life on the edge på BBC Earth.

I den avlägsna byn Longyearbyen, världens nordligaste, får vi vara med om glädjestunder och utmaningar i vardagen för lokalbefolkningens udda personligheter. Longyearbyen är en isolerad utpost i den häpnadsväckande vildmarken som utgör Svalbards skärgård, mitt emellan Norge och Grönland. Förutom gruvindustrin pågår även forskning om isbjörnar, klimatologi och glaciärer.

Därför finns här mängder av expats (för en begränsad tid invandrade människor) från över 46 olika länder, som USA, Storbritannien och Norge. Med ett extremt arktiskt klimat, tre månader av totalt mörker och den ständigt överhängande faran med isbjörnar, är det här ganska långt ifrån din egen vardag. Och det här är inte dina vanliga grannar!

Du som har TiVo kan göra en Serieinspelning och se alla avsnitt när du vill i efterhand. Det första programmet ser du på BBC Earth (kanalplats 50) måndagen den 29 augusti klockan 22.00. BBC Earth ingår i TV Guld och kan även köpas som tillvalskanal.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter