För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Kristoffer Appelquist är rolig i sommar.

Svensk standup i sommar på C More

I sommar erbjuder C More högklassig standup med svenska komiker. Eller vad sägs om namn som Kristoffer Appelquist, Petrina Solange och David Batra? Här får du dem och många fler!

Sommarskoj när du vill

Det blir en ovanligt rolig sommar på C More, där man från den 6 juni kan streama ståupp med några av landets mest kända komiker. Showen Kristoffer Appelquist är död, som under våren turnerat i Sverige, har spelats in för C Mores räkning och har streamingpremiär den 6 juni. En ny föreställning med Petrina Solange och kända ståuppshower med David Batra, Marika Carlsson, Soran Ismail, Mårten Andersson samt Özz Nujen kommer också till C More.

Appelquist och Solange

Kristoffer Appelquist ger sig ut på livets slut i ”Appelquist är död”. Ståupp-föreställningen har i vår turnerat i 25 städer och spelades in för C More i april på Maximteatern i Stockholm. Här får vi veta varför det roligaste Kristoffer har varit med om är mormors begravning, samt att han drömmer om att tillverka tipspromenader, grunda en världsomspännande pannacottaorganisation och skriva världens sorgligaste sång.

Petrina Solange korades förra året till Sveriges roligaste kvinna på Svenska Standup-galan, skriver manus till SVT-talkshowen "Robins" och hörs i "Tankesmedjan" i P3. I sin show, Kill Your Darlings, pratar hon bland annat om fördomar.

…och ännu fler

Andra shower med populära ståuppare som man finner i humorutbudet är David Batra i ”Det här var ju tråkigt”, Marika Carlsson i ”En negers uppväxt”, Özz Nujen i ”Dålig stämning”, Mårten Andersson i ”Under ytan” och Soran Ismails underbara resa genom Sverige.

Så ser du C Mores utbud

För att se allt det här behöver du ett tillvalsabonnemang från C More med Film & Serier. Därefter går du in i TiVo och tar dig fram till Play & Film / Playtjänster / C More / Svensk standup och väljer och vrakar bland alla shower som nämns ovan. Ha det så roligt i sommar!

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter