Kristoffer Appelquist är rolig i sommar.

Svensk standup i sommar på C More

I sommar erbjuder C More högklassig standup med svenska komiker. Eller vad sägs om namn som Kristoffer Appelquist, Petrina Solange och David Batra? Här får du dem och många fler!

Sommarskoj när du vill

Det blir en ovanligt rolig sommar på C More, där man från den 6 juni kan streama ståupp med några av landets mest kända komiker. Showen Kristoffer Appelquist är död, som under våren turnerat i Sverige, har spelats in för C Mores räkning och har streamingpremiär den 6 juni. En ny föreställning med Petrina Solange och kända ståuppshower med David Batra, Marika Carlsson, Soran Ismail, Mårten Andersson samt Özz Nujen kommer också till C More.

Appelquist och Solange

Kristoffer Appelquist ger sig ut på livets slut i ”Appelquist är död”. Ståupp-föreställningen har i vår turnerat i 25 städer och spelades in för C More i april på Maximteatern i Stockholm. Här får vi veta varför det roligaste Kristoffer har varit med om är mormors begravning, samt att han drömmer om att tillverka tipspromenader, grunda en världsomspännande pannacottaorganisation och skriva världens sorgligaste sång.

Petrina Solange korades förra året till Sveriges roligaste kvinna på Svenska Standup-galan, skriver manus till SVT-talkshowen "Robins" och hörs i "Tankesmedjan" i P3. I sin show, Kill Your Darlings, pratar hon bland annat om fördomar.

…och ännu fler

Andra shower med populära ståuppare som man finner i humorutbudet är David Batra i ”Det här var ju tråkigt”, Marika Carlsson i ”En negers uppväxt”, Özz Nujen i ”Dålig stämning”, Mårten Andersson i ”Under ytan” och Soran Ismails underbara resa genom Sverige.

Så ser du C Mores utbud

För att se allt det här behöver du ett tillvalsabonnemang från C More med Film & Serier. Därefter går du in i TiVo och tar dig fram till Play & Film / Playtjänster / C More / Svensk standup och väljer och vrakar bland alla shower som nämns ovan. Ha det så roligt i sommar!

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter