För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Kristoffer Appelquist är rolig i sommar.

Svensk standup i sommar på C More

I sommar erbjuder C More högklassig standup med svenska komiker. Eller vad sägs om namn som Kristoffer Appelquist, Petrina Solange och David Batra? Här får du dem och många fler!

Sommarskoj när du vill

Det blir en ovanligt rolig sommar på C More, där man från den 6 juni kan streama ståupp med några av landets mest kända komiker. Showen Kristoffer Appelquist är död, som under våren turnerat i Sverige, har spelats in för C Mores räkning och har streamingpremiär den 6 juni. En ny föreställning med Petrina Solange och kända ståuppshower med David Batra, Marika Carlsson, Soran Ismail, Mårten Andersson samt Özz Nujen kommer också till C More.

Appelquist och Solange

Kristoffer Appelquist ger sig ut på livets slut i ”Appelquist är död”. Ståupp-föreställningen har i vår turnerat i 25 städer och spelades in för C More i april på Maximteatern i Stockholm. Här får vi veta varför det roligaste Kristoffer har varit med om är mormors begravning, samt att han drömmer om att tillverka tipspromenader, grunda en världsomspännande pannacottaorganisation och skriva världens sorgligaste sång.

Petrina Solange korades förra året till Sveriges roligaste kvinna på Svenska Standup-galan, skriver manus till SVT-talkshowen "Robins" och hörs i "Tankesmedjan" i P3. I sin show, Kill Your Darlings, pratar hon bland annat om fördomar.

…och ännu fler

Andra shower med populära ståuppare som man finner i humorutbudet är David Batra i ”Det här var ju tråkigt”, Marika Carlsson i ”En negers uppväxt”, Özz Nujen i ”Dålig stämning”, Mårten Andersson i ”Under ytan” och Soran Ismails underbara resa genom Sverige.

Så ser du C Mores utbud

För att se allt det här behöver du ett tillvalsabonnemang från C More med Film & Serier. Därefter går du in i TiVo och tar dig fram till Play & Film / Playtjänster / C More / Svensk standup och väljer och vrakar bland alla shower som nämns ovan. Ha det så roligt i sommar!

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer