Sverigepremiär för Raised by Wolves

Idag är det Sverigepremiär för nya sci-fi-serien Raised by Wolves. Serien är producerad av Ridley Scott som även har regisserat de två första avsnitten.

Handling

Serien handlar om två människorobotar som fått i uppdrag att skydda och uppfostra mänskliga barn på en annan mystisk planet, efter att jorden blivit förstörd av ett stort krig. Eftersom den växande kolonin av människor hotas att förstöras på grund av religiösa stridigheter, upptäcker människo­robotarna att det är en svår uppgift att kontrollera människors övertygelse.

Säsong 1 består av 10 avsnitt med nytt avsnitt varje vecka. Premiären inleds med dubbla avsnitt.

I rollerna ser vi bland annat Amanda Collin (A Conspiracy of Faith), Matias Varela (483 dagar) och Travis Fimmel (Vikings).

Embedded content: https://youtu.be/m3lonUaMJ_U

Streama Raised by Wolves i Comhem Play

Hyllad producent debuterar som serieregissör

Ridley Scott är ett stort namn som producent och regissör i filmbranschen med bland annat filmerna Alien, Gladiator och Black Hawk Down på sin meritlista. Med de två första avsnitten av Raised by Wolves har han även debuterat som serieregissör. Hans son Luke Scott har regisserat tre avsnitt av seriens totalt tio avsnitt.

Så här ser du Raised by Wolves

Serien finns i playbiblioteket från TNT som ingår i tv-paketet TV Guld samt som valbar kanal i TV Silver Flex.

Raised by Wolves finns också i streamingpaketet Comhem Play+ som ingår i TV Guld.

Om Comhem Play+

Comhem Play+ är vårt streamingpaket som låter dig se hundratals filmer, serier och dokumentärer från våra samarbetspartners och streamingtjänster som Paramount+, Fox+, Nordisk Film+, givetvis utan reklamavbrott. Titta enkelt i mobilen, datorn eller på din tv i hela EU.

Just nu bjuder vi kunder hos Com Hem, Boxer, Tele2 och Comviq på streamingpaketet Comhem Play+ i ett år (ord. pris 89 kr/mån). Registrera och verifiera dig med mobilt BankID direkt på comhemplay.se/registrera för att komma igång med Comhem Play+.