Se Sveriges mest dysfunktionella familj

Nu kan du i Play & Film se Morran & Tobias - Som en skänk från ovan. Ta chansen och se den galna komedin med Johan Rheborg och Robert Gustafsson för att förstå vad alla pratade om 2016.

Morran & Tobias började som en webbserie på SVT, men blev långfilm under förra året. Den handlar om Monika ("Morran") och hennes vuxna son Tobias ("Bubben"), en dysfunktionell familj som befinner sig på samhällets skuggsida. Både filmen och serien har väckt stor uppmärksamhet hos både kritiker och publik, med mycket skilda reaktioner.

Efter en incident med en luftballongsbrännare råkar Morran och Tobias bränna ned det hus som varit deras hem i 34 år. Med en utbränd husvagn på släp fylld med sotigt bohag går flytten till det nya hem som de tilldelats av kommunen.

Samtidigt som Morran ser chansen att ge henne och Tobias en möjlighet att starta om på nytt, så har Tobias mängder av kreativa idéer om hur han ska förbättra huset - med allt från högtryckstvätt till kulspruta. Men det är något med det nya hemmet som känns bekant - och genom en rad slumpartade händelser tvingas den skeva duon en gång för alla ta itu med det förflutna.

Så ser du Morran & Tobias

Du hyr filmen under Play & Film i TiVo. Det är knappen mitt på fjärrkontrollen. Där går du till "Premiärer" och väljer filmen. Det är enkelt att hyra film i TiVo! Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 timmar.