Ta med Com Hem Play på sportlovet

På sportlovet är det viktigt att ha tillgång till ett riktigt bra tv-utbud. Oavsett om du stannar hemma eller reser bort kan du titta på dina favoritprogram under hela veckan.

Med appen Com Hem Play kan du ta med dig dina tv-kanaler och playtjänster vart du vill i Sverige. Ta med mobiltelefonen till pulkabacken och fördela din uppmärksamhet mellan världscuptävlingarna i Alperna och de färgglada barnen i backen. Skapa lugn och ro på långa bilresor med hjälp av barnprogram på surfplattorna i baksätet.

Eller se på hela serier på playtjänsterna och casta innehållet till en stor skärm med Chromecast eller Apple TV. Perfekt när alla har tröttnat på Monopol och Yatzy på kvällarna i skidstugan eller under vistelsen hos äldre släktingar.

Tv-nyheter-wahlgrens-inbrändlogga
Just nu finns hela säsongen med Wahlgrens värld att plöja igenom, för den som är intresserad av hur kändisfamiljen tar hand om både vardagliga problem och mer avancerade frågeställningar. Se programmen direkt på Com Hem Play.

För barnen finns exempelvis Kommissarie Gadget, som med sina olika hjälpmedel kan förhindra brott på ett både spännande och underhållande sätt.

Om du stannar hemma i soffan under sportlovet, kan du passa på att unna dig en hyrfilm från det stora utbudet. Kanske någon av de populäraste just nu eller en gammal klassiker du missat. Det är enkelt att hyra film direkt i TiVo!

Så oavsett om du är utomhus eller inomhus; hemma eller borta; tillsammans med andra eller i lugn och ro, kan du alltid ha tv-utbudet i närheten och se allt det där som du gillar. Ha ett härligt sportlov!