För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Vinn en resa till Rom

Tävla dig till Rom med Travel Channel

Har du alltid drömt om att resa till Rom? Kanske med utflykter där du lär känna den italienska matkulturen? Tillsammans med Travel Channel ger vi dig nu möjligheten att vinna en riktig drömresa!

Tävlingen

För att vara med och tävla om resan behöver du

  1. ett konto på Instagram med en öppen profil
  2. följa comhemab på Instagram
  3. lägga upp ditt bästa foto från en minnesvärd resa du har gjort och motivera varför just du ska vinna
  4. hashtagga inlägget med #comhemtillrom

Så ta nu fram din absolut bästa resebild - det kan vara allt ifrån en bussresa till jobbet eller en tågluff i Europa, till när du backpackade dig genom bortre Asien eller hälsade på brorsan i Simrishamn - och fundera ut en riktigt bra anledning till att du är den som bör vinna den här drömresan!

Resan

Resan gäller för 2 personer med flygbiljetter tur och retur till Rom. Hotellvistelse 4 nätter i dubbelrum med frukost. Matlagningslektion på landsbygden för 2 personer. Espresso- och glassutflykt i Rom för 2 personer. Se tävlingens villkor.

Travel Channel

Du har väl inte missat kanalen Travel Channel på kanalplats 56 (och HD-versionen på kanalplats 32)? En riktig hit för dig som gillar resor! Där kan du se program som Rev runs around the world och en massa andra reseprogram; lära dig mer om världen och hur du kan upptäcka den.

Kanalen ingår i abonnemangen TV Silver och TV Guld och kan även beställas som tillvalskanal.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer