För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Vinn en resa till Rom

Tävla dig till Rom med Travel Channel

Har du alltid drömt om att resa till Rom? Kanske med utflykter där du lär känna den italienska matkulturen? Tillsammans med Travel Channel ger vi dig nu möjligheten att vinna en riktig drömresa!

Tävlingen

För att vara med och tävla om resan behöver du

  1. ett konto på Instagram med en öppen profil
  2. följa comhemab på Instagram
  3. lägga upp ditt bästa foto från en minnesvärd resa du har gjort och motivera varför just du ska vinna
  4. hashtagga inlägget med #comhemtillrom

Så ta nu fram din absolut bästa resebild - det kan vara allt ifrån en bussresa till jobbet eller en tågluff i Europa, till när du backpackade dig genom bortre Asien eller hälsade på brorsan i Simrishamn - och fundera ut en riktigt bra anledning till att du är den som bör vinna den här drömresan!

Resan

Resan gäller för 2 personer med flygbiljetter tur och retur till Rom. Hotellvistelse 4 nätter i dubbelrum med frukost. Matlagningslektion på landsbygden för 2 personer. Espresso- och glassutflykt i Rom för 2 personer. Se tävlingens villkor.

Travel Channel

Du har väl inte missat kanalen Travel Channel på kanalplats 56 (och HD-versionen på kanalplats 32)? En riktig hit för dig som gillar resor! Där kan du se program som Rev runs around the world och en massa andra reseprogram; lära dig mer om världen och hur du kan upptäcka den.

Kanalen ingår i abonnemangen TV Silver och TV Guld och kan även beställas som tillvalskanal.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter