Vinn en resa till Rom

Tävla dig till Rom med Travel Channel

Har du alltid drömt om att resa till Rom? Kanske med utflykter där du lär känna den italienska matkulturen? Tillsammans med Travel Channel ger vi dig nu möjligheten att vinna en riktig drömresa!

Tävlingen

För att vara med och tävla om resan behöver du

  1. ett konto på Instagram med en öppen profil
  2. följa comhemab på Instagram
  3. lägga upp ditt bästa foto från en minnesvärd resa du har gjort och motivera varför just du ska vinna
  4. hashtagga inlägget med #comhemtillrom

Så ta nu fram din absolut bästa resebild - det kan vara allt ifrån en bussresa till jobbet eller en tågluff i Europa, till när du backpackade dig genom bortre Asien eller hälsade på brorsan i Simrishamn - och fundera ut en riktigt bra anledning till att du är den som bör vinna den här drömresan!

Resan

Resan gäller för 2 personer med flygbiljetter tur och retur till Rom. Hotellvistelse 4 nätter i dubbelrum med frukost. Matlagningslektion på landsbygden för 2 personer. Espresso- och glassutflykt i Rom för 2 personer. Se tävlingens villkor.

Travel Channel

Du har väl inte missat kanalen Travel Channel på kanalplats 56 (och HD-versionen på kanalplats 32)? En riktig hit för dig som gillar resor! Där kan du se program som Rev runs around the world och en massa andra reseprogram; lära dig mer om världen och hur du kan upptäcka den.

Kanalen ingår i abonnemangen TV Silver och TV Guld och kan även beställas som tillvalskanal.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter