Bradley Cooper i American Sniper

Tävla med American Sniper

Den 1 juni har hyrfilmen American Sniper premiär i Play & Filmbutik i TiVo.

Den 1 juni har hyrfilmen American Sniper premiär i Play & Filmbutik i TiVo.

U.S. Navy SEAL-soldaten Chris Kyle är USA:s mest kända prickskytt genom tiderna och han åkte till Irak med ett enda uppdrag – att skydda sina vapenbröder. Hans pricksäkerhet räddade ett otal antal liv och han gick under smeknamnet ”Legenden”. Trots faran och att det tärde enormt på hans familj åkte han tillbaka till Irak fyra gånger. Chris gjorde det för att leva upp till mottot ”ingen soldat lämnas kvar”, men när han till slut kom hem förstod han att det egentligen var kriget han inte kunde lämna.

Se Bradley Cooper gestalta Kyles liv med Sienna Miller som motskådespelerska. För filmens regi står Clint Eastwood. Om du är osäker på hur man hyr film i TiVo kan du läsa mer om Play & Filmbutik.

Tävling

Observera att tävlingen är avslutad och att det inte längre går att medverka. Vinnaren kontaktas inom kort.

Om du är sugen på en iPad Air och tror dig kunna en del om filmen, har du nu en fin chans i TiVo-boxens Quiz-app. Det gäller att svara på fyra frågor om filmen så fort som möjligt.

Tävlingen pågår till och med 18 juni 2015. Den tävlande kan endast delta i tävlingen direkt från Quiz-appen i TiVo-boxen. 1:a pris är en iPad Air 16 GB Wi-Fi, totalt värde: 3 700 kr. Vinnaren blir den som först svarar rätt på alla frågor. Anställda på Plejmo och Com Hem eller anhöriga till anställda får ej delta. Vinnare meddelas inom en vecka efter tävlingens slutdatum. Com Hem har rätt att publicera vinnarens namn på Facebook och här på comhem.se. Priset kan ej bytas mot kontanter. Tävlingen ordnas i samarbete med Plejmo. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter