För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Bradley Cooper i American Sniper

Tävla med American Sniper

Den 1 juni har hyrfilmen American Sniper premiär i Play & Filmbutik i TiVo.

Den 1 juni har hyrfilmen American Sniper premiär i Play & Filmbutik i TiVo.

U.S. Navy SEAL-soldaten Chris Kyle är USA:s mest kända prickskytt genom tiderna och han åkte till Irak med ett enda uppdrag – att skydda sina vapenbröder. Hans pricksäkerhet räddade ett otal antal liv och han gick under smeknamnet ”Legenden”. Trots faran och att det tärde enormt på hans familj åkte han tillbaka till Irak fyra gånger. Chris gjorde det för att leva upp till mottot ”ingen soldat lämnas kvar”, men när han till slut kom hem förstod han att det egentligen var kriget han inte kunde lämna.

Se Bradley Cooper gestalta Kyles liv med Sienna Miller som motskådespelerska. För filmens regi står Clint Eastwood. Om du är osäker på hur man hyr film i TiVo kan du läsa mer om Play & Filmbutik.

Tävling

Observera att tävlingen är avslutad och att det inte längre går att medverka. Vinnaren kontaktas inom kort.

Om du är sugen på en iPad Air och tror dig kunna en del om filmen, har du nu en fin chans i TiVo-boxens Quiz-app. Det gäller att svara på fyra frågor om filmen så fort som möjligt.

Tävlingen pågår till och med 18 juni 2015. Den tävlande kan endast delta i tävlingen direkt från Quiz-appen i TiVo-boxen. 1:a pris är en iPad Air 16 GB Wi-Fi, totalt värde: 3 700 kr. Vinnaren blir den som först svarar rätt på alla frågor. Anställda på Plejmo och Com Hem eller anhöriga till anställda får ej delta. Vinnare meddelas inom en vecka efter tävlingens slutdatum. Com Hem har rätt att publicera vinnarens namn på Facebook och här på comhem.se. Priset kan ej bytas mot kontanter. Tävlingen ordnas i samarbete med Plejmo. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter