Tävla med CN Buddy Network och vinn fina priser från Theoz

Svenske TikTok:aren och influencern har teamat upp med Cartoon Network kring antimobbningskampanjen CN Buddy Network. Syftet med initiativet är att hjälpa barn att stå upp mot mobbning under mottot “Var en kompis, och låt alla vara med”.

I kampanjen samarbetar Cartoon Network med Friends - organisationen som arbetar med att förhindra mobbning bland barn och unga.

Friends släppte i dagarna sin årliga rapport Friendsrapporten 2020 som bland annat visar att nästan var fjärde elev i årskurs 3-9 känner sig ensam i skolan. Dessa elever är i mycket högre grad också utsatta för mobbning, kränkningar och otrygghet. Rapporten visar också att många av de ensamma eleverna har lågt förtroende för vuxenvärlden och att var femte elev i årskurs 6-9 inte känner att det finns någon vuxen att vända sig till om de blir illa behandlade.

– Inget barn väljer att känna sig ensam och utanför. Det är viktigt att varje barn vet att det finns hjälp att få och vuxna måste vara tydliga med detta. Genom ett långsiktigt, förebyggande och främjande arbete, och engagemang från hela samhället, kan vi förhindra utanförskap och stoppa mobbning, säger Maria Loodberg, utbildare på Friends.

Tävla om fina priser från Theoz kollektion

Embedded content: https://youtu.be/vnGVaSKD0JQ

Vi utser tre vinnare där alla får ett paket med följande:

  • 1 st Theoz/Buddy Network hoodie
  • 1 st t-shirt signerad av Theoz
  • 1 st vattenflaska
  • 1 st solglasögon

Tävlingen avslutades den 1 september och vinnarna kontaktas senast 8 september. Håll gärna utkik här för fler tävlingar med nya spännande vinster!