Tävla om biljetter till Fragbite Masters

I samband med finalen av Fragbite Masters hölls en tävling där de medverkande hade chans att vinna biljetter till Finalen av Counter-Strike den 8-9 november och finalen av Starcraft II den 6-7 december.

I samband med finalen av Fragbite Masters hölls en tävling där de medverkande hade chans att vinna biljetter till Finalen av Counter-Strike, den 8-9 november och finalen av Starcraft II den 6-7 december.

Tävlingen är avslutad.

Finalen av Counter-Strike är den 8-9 november och finalen av Starcraft II den 6-7 december. Båda tävlingarna äger rum i centrala Stockholm mellan kl 18.00-23.00. Tävlingen på comhem.se pågick fram till den 26 oktober. Vinnarna kommer att meddelas senast den 31 oktober.

Tävlingsregler

Com Hems tävling gäller mellan den 10 oktober till den 26 oktober. Deltagaren måste ha fyllt 18 år. Det går endast att delta i tävlingen en gång. I priset ingår entrébiljett till finalen av Fragbite Masters. Com Hem delar ut totalt 10 entrébiljetter. För att kunna vinna tävlingen måste du svara rätt på tre frågor samt skriva en motivering till varför du vill vinna biljetter till Fragbite Masters. Tävlingsjuryn består av representanter från Com Hem. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnaren kommer att meddelas via e-post och det är sedan dennes ansvar att svara Com Hem med vändande e-post för att ta del av sitt pris senast den 31 oktober. Genom att delta i tävlingen ger deltagarna Com Hem rätt att utan kostnad och utan ytterligare tillstånd publicera tävlingsbidragen samt vinnarnas namn i Com Hems kanaler, såsom webbsidor och sociala medier. Tävlingsvinsterna kan ej överklagas. Priset kan ej bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Anställda på Com Hem AB samt anhöriga till anställda eller samarbetspartners får ej delta i tävlingen. Tävlingen är öppen för alla förutom ovanstående. Insänt tävlingsbidrag får inte strida mot svensk lag. Det är därför inte tillåtet att bidra med motiveringar som exempelvis innehåller pornografiskt eller rasistiskt innehåll. Tävlande ansvarar på samma sätt för att insänd beskrivning inte gör intrång i annans upphovsrätt, eller på annat sätt kränker annans rätt. Com Hem bär inte något ansvar för motiveringar stridande mot dessa villkor, och förbehåller sig rätten att exkludera sådan motivering från deltagande i tävlingen.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter