För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Tävla om biljetter till Fragbite Masters

I samband med finalen av Fragbite Masters hölls en tävling där de medverkande hade chans att vinna biljetter till Finalen av Counter-Strike den 8-9 november och finalen av Starcraft II den 6-7 december.

I samband med finalen av Fragbite Masters hölls en tävling där de medverkande hade chans att vinna biljetter till Finalen av Counter-Strike, den 8-9 november och finalen av Starcraft II den 6-7 december.

Tävlingen är avslutad.

Finalen av Counter-Strike är den 8-9 november och finalen av Starcraft II den 6-7 december. Båda tävlingarna äger rum i centrala Stockholm mellan kl 18.00-23.00. Tävlingen på comhem.se pågick fram till den 26 oktober. Vinnarna kommer att meddelas senast den 31 oktober.

Tävlingsregler

Com Hems tävling gäller mellan den 10 oktober till den 26 oktober. Deltagaren måste ha fyllt 18 år. Det går endast att delta i tävlingen en gång. I priset ingår entrébiljett till finalen av Fragbite Masters. Com Hem delar ut totalt 10 entrébiljetter. För att kunna vinna tävlingen måste du svara rätt på tre frågor samt skriva en motivering till varför du vill vinna biljetter till Fragbite Masters. Tävlingsjuryn består av representanter från Com Hem. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnaren kommer att meddelas via e-post och det är sedan dennes ansvar att svara Com Hem med vändande e-post för att ta del av sitt pris senast den 31 oktober. Genom att delta i tävlingen ger deltagarna Com Hem rätt att utan kostnad och utan ytterligare tillstånd publicera tävlingsbidragen samt vinnarnas namn i Com Hems kanaler, såsom webbsidor och sociala medier. Tävlingsvinsterna kan ej överklagas. Priset kan ej bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Anställda på Com Hem AB samt anhöriga till anställda eller samarbetspartners får ej delta i tävlingen. Tävlingen är öppen för alla förutom ovanstående. Insänt tävlingsbidrag får inte strida mot svensk lag. Det är därför inte tillåtet att bidra med motiveringar som exempelvis innehåller pornografiskt eller rasistiskt innehåll. Tävlande ansvarar på samma sätt för att insänd beskrivning inte gör intrång i annans upphovsrätt, eller på annat sätt kränker annans rätt. Com Hem bär inte något ansvar för motiveringar stridande mot dessa villkor, och förbehåller sig rätten att exkludera sådan motivering från deltagande i tävlingen.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter