För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Tävla om biljetter till Fragbite Masters

I samband med finalen av Fragbite Masters hölls en tävling där de medverkande hade chans att vinna biljetter till Finalen av Counter-Strike den 8-9 november och finalen av Starcraft II den 6-7 december.

I samband med finalen av Fragbite Masters hölls en tävling där de medverkande hade chans att vinna biljetter till Finalen av Counter-Strike, den 8-9 november och finalen av Starcraft II den 6-7 december.

Tävlingen är avslutad.

Finalen av Counter-Strike är den 8-9 november och finalen av Starcraft II den 6-7 december. Båda tävlingarna äger rum i centrala Stockholm mellan kl 18.00-23.00. Tävlingen på comhem.se pågick fram till den 26 oktober. Vinnarna kommer att meddelas senast den 31 oktober.

Tävlingsregler

Com Hems tävling gäller mellan den 10 oktober till den 26 oktober. Deltagaren måste ha fyllt 18 år. Det går endast att delta i tävlingen en gång. I priset ingår entrébiljett till finalen av Fragbite Masters. Com Hem delar ut totalt 10 entrébiljetter. För att kunna vinna tävlingen måste du svara rätt på tre frågor samt skriva en motivering till varför du vill vinna biljetter till Fragbite Masters. Tävlingsjuryn består av representanter från Com Hem. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnaren kommer att meddelas via e-post och det är sedan dennes ansvar att svara Com Hem med vändande e-post för att ta del av sitt pris senast den 31 oktober. Genom att delta i tävlingen ger deltagarna Com Hem rätt att utan kostnad och utan ytterligare tillstånd publicera tävlingsbidragen samt vinnarnas namn i Com Hems kanaler, såsom webbsidor och sociala medier. Tävlingsvinsterna kan ej överklagas. Priset kan ej bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Anställda på Com Hem AB samt anhöriga till anställda eller samarbetspartners får ej delta i tävlingen. Tävlingen är öppen för alla förutom ovanstående. Insänt tävlingsbidrag får inte strida mot svensk lag. Det är därför inte tillåtet att bidra med motiveringar som exempelvis innehåller pornografiskt eller rasistiskt innehåll. Tävlande ansvarar på samma sätt för att insänd beskrivning inte gör intrång i annans upphovsrätt, eller på annat sätt kränker annans rätt. Com Hem bär inte något ansvar för motiveringar stridande mot dessa villkor, och förbehåller sig rätten att exkludera sådan motivering från deltagande i tävlingen.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer